El CREAF participa a la 5ª Jornada anual d’actualització de coneixements sobre el canvi climàtic a Catalunya

Monestir de les Avellanes
Monestir de les Avellanes
El CADS i el GECCC han organitzat la jornada que es duu a terme els dies 20 i 21 de juny, al Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer).
Monestir de les Avellanes
Monestir de les Avellanes
En aquesta jornada, inaugurada amb una conferència del Sr. Salvador Samitier, director de l’OCCC, es presentaran 4 ponències i 9 pòsters. Les sessions constaran també de tres taules rodones, seguides de tres espais de debat d’una hora cadascun sobre les aportacions presentades.

Per a més informació sobre el GECCC: http://www.iec.cat/canviclimatic/ i en l’apartat corresponent d’aquest web.

Programa de la jornada: pdf 20130620-21_programa

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Sabine, Pixabay.
Notícies
Angela Justamante

10 alertes que la ciència del clima llança a l’inici de la COP28

Durant la COP28 s’ha fet públic un informe amb 10 missatges urgents per a contribuir al full de ruta que marcarà aquesta cimera. L’investigador del CREAF Marcos Fernández, qui ha rebut amb la beca de l’European Research Council (ERC), és l’únic representant d’Espanya.

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia