Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga

MEDACC
MEDACC

El CREAF presentarà el projecte MEDACC durant aquesta jornada que es durà a terme el proper 20 de juny. 

MEDACC
MEDACC

Els impactes del canvi climàtic en els països de la conca mediterrània es caracteritzen per una major irregularitat pluviomètrica, i un augment tèrmic progressiu que ja ha estat contrastat.

Aquests impactes ocasionaran canvis significatius sobre l’agricultura que avui practiquem al territori.

El desenvolupament d’estratègies de mitigació del canvi climàtic i l’adaptació als seus efectes són pautes que a tot Europa s’estan donant a conèixer i que cal difondre i implementar a nivell local.

La divulgació de la problemàtica i la concreció de les pautes de mitigació i adaptació a la conca de la Muga són els objectius d’aquesta jornada. 

Ecomuseu Farinera

C/ Sant Francesc, 5-7

17486  CASTELLÓ D’EMPÚRIES

INSCRIPCIÓ

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:

Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries (Tel.: 972 25 05 12 –

A/e: firadelpa@ecomuseu-farinera.org )

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Sabine, Pixabay.
Notícies
Angela Justamante

10 alertes que la ciència del clima llança a l’inici de la COP28

Durant la COP28 s’ha fet públic un informe amb 10 missatges urgents per a contribuir al full de ruta que marcarà aquesta cimera. L’investigador del CREAF Marcos Fernández, qui ha rebut amb la beca de l’European Research Council (ERC), és l’únic representant d’Espanya.

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia