Search

Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga

MEDACC
MEDACC

El CREAF presentarà el projecte MEDACC durant aquesta jornada que es durà a terme el proper 20 de juny. 

MEDACC
MEDACC

Els impactes del canvi climàtic en els països de la conca mediterrània es caracteritzen per una major irregularitat pluviomètrica, i un augment tèrmic progressiu que ja ha estat contrastat.

Aquests impactes ocasionaran canvis significatius sobre l’agricultura que avui practiquem al territori.

El desenvolupament d’estratègies de mitigació del canvi climàtic i l’adaptació als seus efectes són pautes que a tot Europa s’estan donant a conèixer i que cal difondre i implementar a nivell local.

La divulgació de la problemàtica i la concreció de les pautes de mitigació i adaptació a la conca de la Muga són els objectius d’aquesta jornada. 

Ecomuseu Farinera

C/ Sant Francesc, 5-7

17486  CASTELLÓ D’EMPÚRIES

INSCRIPCIÓ

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:

Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries (Tel.: 972 25 05 12 –

A/e: firadelpa@ecomuseu-farinera.org )

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Comparteix l'article!

Articles relacionats

El tècnic de comunicació Galdric Mossoll serà una de les cares del CREAF al TikTok.
Notícies
CREAF

El CREAF estrena canal de TikTok 

Avui, Dia Mundial del Medi Ambient, el CREAF suma una fita al seu objectiu de difondre la recerca catalana entre tots els públics i s’obre canal de TikTok, la xarxa per excel·lència dels més joves. El contingut que s’hi trobarà serà divulgatiu, naturalista, fresc i en català. Feu-nos follow a @CREAF_ecologia!

Notícies
Adriana Clivillé

Com acompanyar el bosc mediterrani davant les pertorbacions del canvi climàtic

Les solucions i el debat sobre com enfortir la resiliència forestal a la conca mediterrània han aplegat fins a 40 persones al curs que el CREAF i CIHEAM Zaragoza han organitzat, amb la col·laboració d’EFI. Hi han participat responsables de presa de decisions d’Albània, Alemanya, Algèria, Espanya, Itàlia, Líban, Malta, Marroc, Portugal, Tunísia i Turquia.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia