Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga

MEDACC
MEDACC

El CREAF presentarà el projecte MEDACC durant aquesta jornada que es durà a terme el proper 20 de juny. 

MEDACC
MEDACC

Els impactes del canvi climàtic en els països de la conca mediterrània es caracteritzen per una major irregularitat pluviomètrica, i un augment tèrmic progressiu que ja ha estat contrastat.

Aquests impactes ocasionaran canvis significatius sobre l’agricultura que avui practiquem al territori.

El desenvolupament d’estratègies de mitigació del canvi climàtic i l’adaptació als seus efectes són pautes que a tot Europa s’estan donant a conèixer i que cal difondre i implementar a nivell local.

La divulgació de la problemàtica i la concreció de les pautes de mitigació i adaptació a la conca de la Muga són els objectius d’aquesta jornada. 

Ecomuseu Farinera

C/ Sant Francesc, 5-7

17486  CASTELLÓ D’EMPÚRIES

INSCRIPCIÓ

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:

Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries (Tel.: 972 25 05 12 –

A/e: firadelpa@ecomuseu-farinera.org )

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Articles relacionats

Fotografia: Sergio de Miguel
Notícies
CREAF

El canvi climàtic amenaça els bolets del Pirineu

El canvi climàtic afecta de manera contundent la producció de bolets dels boscos ubicats a major altitud del Pirineu, segons apunta una recerca liderada pel CTFC i la Universitat de Lleida (UdL) i on ha intervingut el nostre investigador Miquel de Cáceres.

Fotografia d'Unsplash.
Coneixement
Carles Castell Puig

Ens hauríem de fer grans…

En una entrada anterior en aquest mateix blog, parlàvem de les dificultats de comunicar adequadament les problemàtiques ambientals. No resulta senzill explicar amb claredat el complex canemàs de causes i efectes relacionats amb els nostres impactes negatius sobre el medi natural, i de retruc sobre la nostra salut i benestar, sense caure en el catastrofisme o la frivolització.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia