Search

IX Jornades sobre Recerca del PN d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Novenes Imatge de les Jornades sobre Recerca del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Novenes Imatge de les Jornades sobre Recerca del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Aquestes Jornades constitueixen el punt de trobada on els diferents equips i persones que es troben involucrats d’una manera o altra en alguna línia d’investigació, poden posar en comú les seves aportacions al coneixement de l’entorn del Parc. Aquest any hi participen investigadores del CREAF, del CEAB-CSIC, de la UB, de la UAB, entre altres.

Imatge de les Jornades sobre Recerca del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Imatge de les Jornades sobre Recerca del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

TÍTOL:

Novenes Jornades sobre Recerca del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

RESUM:

Una de les finalitats del Pla rector té a veure amb la promoció de la investigació i el desenvolupament d’estudis del medi natural, així com els relacionats amb les activitats humanes, els efectes de la gestió i el patrimoni natural i cultural.  La transmissió d’aquests coneixements contribueix a augmentar la valorització del patrimoni i ajuda a la comprensió de moltes de les accions que es realitzen en la gestió diària del Parc.

A banda d’introduir aquestes noves línies que presenten innovació quant a resultats i metodologia, a les Jornades es presentaran també els resultats de les ja existents, de manera que la nova informació generada permeti obrir les portes a altres projectes futurs. Dins de l’ampli ventall multidisciplinar de projectes que tenen el nexe comú en el parc, algunes línies convergeixen donant diferents punts de vista (històric, geològic, botànic) en els seus objectius. Nombrosos projectes que es presenten s’inscriuen en línies de R+D+i (Recerca, Desenvolupament i Innovació).

Per tal de donar una major projecció i visibilitat als projectes presentats, el Parc  edita un llibre de cada edició  amb les ponències i els resultats presentats. Aquesta és una altra manera de donar a conèixer les activitats de recerca i de gestió, posant a disposició del públic interessat les darreres novetats científiques.
Us convidem doncs a aquestes noves Jornades; a assistir a les presentacions i a participar en els posteriors debats, de forma que cadascun de vosaltres  pugui esdevenir un membre actiu en la gestió de la recerca del Parc.

Podeu descarregar el tríptic i la butlleta d’informació al següent enllaç.

LLOC:

Casa del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici de Boí C/ de les Graieres, 2 Boí

DIA I HORA:

17, 18 i 19 d’octubre tot el dia

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Edward O. Wilson (1929–2021), Red Hills, Alabama, 2010. Fotografia de Beth Maynor Young.
Notícies
CREAF

En record d’Edward O. Wilson

Les investigadores del CREAF Olga Boet, Angham Daiyoub, Oriol Lapiedra i Daniel Sol recorden el gran llegat del biòleg i entomòleg Edward Osborne Wilson, font d’inspiració pel nostre àmbit d’estudi.

Obreres de Crematogaster scutellaris, els cuallevats o rebaixins, una de les espècies més freqüents a les casanelles de roures. (Autor: Xavier Espadaler)
Notícies
Marina Torres Gibert

Algunes formigues viuen en cases reciclades

El fet de viure en societat, gairebé sempre, comporta viure –i, suposadament, conviure– dins un espai ben delimitat. De fet, això que en diem “viure

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia