Search

Jornada informativa sobre licitacions internacionals i programes de recerca en medi ambient

Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència
Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència

Una de les actuals sortides a la crisi passa per presentar-se a licitacions internacionals o sol·licitar programes de recerca de qüestions relacionades amb el medi ambient. El COAMB organitza pel proper dimarts 11 de juny una jornada en què diferents experts en la matèria explicaran quins passos seguir en el cas de voler obrir nous mercats amb licitacions internacionals o presentar-se a programes europeus de recerca ambiental.

Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència
Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència

La jornada ‘Oportunitats de nous mercats amb les licitacions internacionals i els programes de recerca en medi ambient’, impulsada per la Vocalia de Relacions internacionals i cooperació i la   Vocalia d’Ocupació, emprenedoria i empresa del COAMB, amb la col·laboració d’ACC1Ó, oferirà una visió global per a totes aquelles persones interessades en presentar-se a alguna licitació o aspirar a un programa de recerca en àmbit europeu.

El primer ponent serà Isidre Sala, gerent de l’Àrea de Contractació Pública Internacional d’ACC1Ó, qui explicarà com les licitacions internacionals poden ser mecanismes d’accés a mercats exteriors. Després, Jennifer Ruiz, gestora del Servei d’R+D Internacional d’ACC1Ó, detallarà en què consisteixen els programes de Recerca+Desenvolupament+Innovació (R+D+i) Internacional d’ACC1Ó relacionats amb medi ambient, Olga Roig, responsable de captació de fons europeus del CREAF i un representant d’ADASA explicaran les seves experiències en R+D+i internacional en àmbit medi ambient. Finalment, s’obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin resoldre els dubtes que tinguin.

Aquesta activitat, de franc i oberta a tothom, tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (C/Muntaner 81, 6è 1a) el proper

. Per assistir-hi, però és necessari enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Consulta aquí el tríptic de l’activitat amb l’horari detallat.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia