Search

Jornada Tècnica: “CANVIBOSC: Vulnerabilitat de les espècies forestals al canvi climàtic”

CANVIBOSC
CANVIBOSC
La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (SMAS), l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) i el CREAF, us conviden a assistir a la presentació del CANVIBOSC, un estudi inèdit al mediterrani que analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies als principals impactes que poden alterar els nostres boscos en un context de canvi climàtic: la sequera, els incendis i les plagues.
CANVIBOSC
CANVIBOSC

El treball és fruit d’una revisió bibliogràfica de més de 500 articles científics que s’han recopilat, digerit i traduït a un llenguatge no científic i entenedor, però mantenint el rigor de la informació original. Treballs com el CANVIBOSC seran de gran valor per a experts, gestors i tècnics que hagin d’impulsar o posar en pràctica polítiques preventives i de gestió forestal adaptativa.

DESCARREGA EL PROGRAMA DE L’ACTE  CANVIBOSC 

DIA:

30 d’octubre de 2013 a les 12h

LLOC:

Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet
C/ Buenos Aires, 56 Barcelona

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Paisatge de la Vall d'Òdena després de l'incendi del 2015. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
Anna Ramon

Què és la desertificació i com prevenir-la?

Sabies que a Catalunya dues terceres parts del territori són vulnerables a la desertificació? Concretament les comarques de la conca de l’Ebre i centrals de Tarragona i Lleida.

A Catalunya, la silvopastura es dona sobretot en boscos de coníferes, com són les pinedes, i en espais naturals protegits; un 70% concretament. Il·lustració: CC-By-NC 2024 CREAF - Alba Mas
Notícies
Veronica Couto Antelo

El 70% de la silvopastura de Catalunya té lloc dins d’espais protegits 

Silvodivers conclou que la silvopastura es dona sobretot en boscos de coníferes i el 70% en espais naturals protegits. Els ramats catalans acostumen a ser d’un sol tipus d’animal, practiquen la pastura dirigida i l’animal més utilitzat és la cabra.  

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia