Search

La influència del paisatge en les invasions per plantes exòtiques

Pablo González
Pablo González

El proper 29 d’abril tindrem un nou seminari al CREAF a càrrec de Pablo González-Moreno de l’Estació Biològica de Doñana.

Pablo González-Moreno
Pablo González-Moreno

RESUM

Les invasions biològiques i l’alteració del paisatge per l’ésser humà són dos dels majors components del canvi global que afecten a la pèrdua biodiversitat. No obstant això, encara no coneixem molts dels aspectes que controlen ambdós processos ni les seves interaccions. Per exemple, encara no s’ha explorat l’efecte de les característiques dels rodals de vegetació i del paisatge en relació amb altres factors com el clima que actuen a major escala. De la mateixa manera, tampoc coneixem si la importància d’aquests factors és context dependent (per exemple tipus d’hàbitat o regió). Intentant desxifrar aquests aspectes presentaré els resultats fins a la data de la meva tesi doctoral on aprofitem noves aproximacions metodològiques com l’estadística Bayesiana per estudiar a nivell macroecológico la invasió per plantes exòtiques a la regió Mediterrània.

PONENT

Pablo González-Moreno

Estación Biológica de Doñana

http://www.glezmoreno.es

DIA I HORA

Dimarts 29 d’abril a les 15:00 a la Sala de Graus II.

plantes exòtiques a la regió Mediterrània
Plantes exòtiques a la regió Mediterrània

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia