Search

Nova edició del XI Congreso Nacional de la Asociación Española de Ecología Terrestre

Imatge del Congreso Nacional de la Asociación Españolade Ecología Terrestre
Imatge del Congreso Nacional de la Asociación Españolade Ecología Terrestre

Una vegada més, els ecòlegs d’arreu es trobaran en aquesta reunió científica de la Asociación Española de Ecología Terrestre (AEET) que enguany organitzat la Universidad de Navarra i que es celebrarà a Pamplona del 6 al 10 de maig de 2013.

Imatge del Congreso Nacional de la Asociación Españolade Ecología Terrestre
Imatge del Congreso Nacional de la Asociación Españolade Ecología Terrestre

El lema del XI Congrés del AEET  “Invitació a l’Ecologia: estrenyent llaços amb la societat” emfatitza el necessari reconeixement mutu entre els ecòlegs i la resta de la societat. La societat evoluciona més ràpidament que mai, en un context de crisi global amb profundes arrels ecològiques, econòmiques i socials.

Encara que les arrels ecològiques són molt importants i evidents per als ecòlegs, el nostre missatge arriba amb dificultat a la societat.

Una part important del problema és, potser, que hi ha molt desconeixement al públic general sobre l’Ecologia i els ecòlegs. D’altra banda, no és fàcil per als ecòlegs trobar els canals adequats de comunicació. En aquest sentit, la AEET realitza un esforç creixent per divulgar el coneixement ecològic i sensibilitzar sobre els problemes ambientals, tant locals com globals. Esperem que aquest Congrés suposi un impuls més per seguir movent-nos en aquesta direcció, presentar els últims avanços en la ciència de l’ecologia i propiciar una oportunitat per compartir algunes d’aquestes investigacions amb la societat.

El CREAF col·labora activament en aquest congrés donant a conèixer els resultats de la seva recerca més avançada. A més, Paco Lloret, investigador del CREAF i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, figura com a ponent en una de les sessions científiques programades titulada “Autoecología y Ecología de poblaciones

Teniu tota la informació del congrés al següent enllaç: 

http://www.aeet.org/XI_Congreso_Nacional_de_la_AEET_186_p.htm

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Veronica Couto Antelo

Cinc claus per fer fils a Twitter

Una de les eines que més fem servir al Twitter del CREAF per divulgar la ciència són els fils o enfilalls. Piulades que es responen

Notícies
Veronica Couto Antelo

Prenent un cafè amb el cicle del nitrogen

Les investigadores Sara Marañón i Rossella Guerrieri van participar dimecres passat en un cafè científic a la Casa Orlandai per explicar perquè és tan important

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia