Olga Roig participa a la VII reunió de la Xarxa Custòdia Territori

Inauguració de la jornada
Inauguració de la jornada

El passat 9 de juny l’Olga Roig, responsable de projectes internacionals del CREAF, va participar en la VII reunió de la Xarxa Custòdia Territori “Construint Nous valors, l’economia de la Custòdia”

Inauguració de la jornada
Inauguració de la jornada

 

La jornada  “Construint Nous valors, l’economia de la Custòdia” es va celebrar a l’Espai Natural de Gallecs, de Mollet del Vallès, i anava adreçada a organitzacions, institucions i persones interessades en descobrir la custòdia del territori, o que ja hi estaven implicades.

La ponència de l’Olga Roig, “Nous horitzons: Internacionalització europea en la custòdia del territori: oportunitats i estratègies”, es va centrar en donar a conèixer oportunitats de finançament per la Xarxa de Custòdia del Territori.

Una jornada sobre l’economia de la custòdia del territori

Aquesta edició es va dedicar especialment a parlar de diferents aspectes relacionats amb l’economia de la custòdia del territori: les noves vies de finançament per a les entitats de custòdia, el finançament de les iniciatives de custòdia, i la possible valorització de les accions de custòdia realitzades.

 Web de la VII Reunió de la XCT :

http://www.xct.cat/ca/viireunio/programa.html

Presentació:

Descarregar

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia