Search

Olga Roig participa a la VII reunió de la Xarxa Custòdia Territori

Inauguració de la jornada
Inauguració de la jornada

El passat 9 de juny l’Olga Roig, responsable de projectes internacionals del CREAF, va participar en la VII reunió de la Xarxa Custòdia Territori “Construint Nous valors, l’economia de la Custòdia”

Inauguració de la jornada
Inauguració de la jornada

 

La jornada  “Construint Nous valors, l’economia de la Custòdia” es va celebrar a l’Espai Natural de Gallecs, de Mollet del Vallès, i anava adreçada a organitzacions, institucions i persones interessades en descobrir la custòdia del territori, o que ja hi estaven implicades.

La ponència de l’Olga Roig, “Nous horitzons: Internacionalització europea en la custòdia del territori: oportunitats i estratègies”, es va centrar en donar a conèixer oportunitats de finançament per la Xarxa de Custòdia del Territori.

Una jornada sobre l’economia de la custòdia del territori

Aquesta edició es va dedicar especialment a parlar de diferents aspectes relacionats amb l’economia de la custòdia del territori: les noves vies de finançament per a les entitats de custòdia, el finançament de les iniciatives de custòdia, i la possible valorització de les accions de custòdia realitzades.

 Web de la VII Reunió de la XCT :

http://www.xct.cat/ca/viireunio/programa.html

Presentació:

Descarregar

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia