Search

Presentació dels resultats del projecte ACCUA a la conca del Fluvià

Paisatge de la conca del Fluvià
Paisatge de la conca del Fluvià

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua) és un projecte de tres anys de durada finançat per L’Obra Social de Catalunya Caixa i coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que compta amb la participació d’altres centres.

Ara us convidem a la presentació de resultats per la conca del Fluvià de l’estudi ACCUA, en el què el CREAF durant 3 anys ha investigat les adaptacions al Canvi Climàtic en l’ús de l’Aigua.

El projecte pretén establir nous escenaris de futur i també realitzar un conjunt de recomanacions sobre usos futurs optimitzats dels recursos d’aigua.

Hi intervindrà en Joan Serra de l’ IRTA- Mas Badia amb una ponència titulada “Efectes de la variació de la climatologia en cultius herbacis anuals“, en Francesc Canalias, director del SIGMA, Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa  amb una ponència titulada Programa de mesures 2010 – 2015 del Programa del Cicle de l’Aigua a la Garrotxa”  i  l’ Eduard Pla i la Diana Pascual, investigadors del CREAF i coordinadors del projecte ACCUA, que presentaran  els resultats del projecte ACCUA.


Paisatge de la conca del Fluvià
Paisatge de la conca del Fluvià

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mortalitat de roures causada per l’onada de calor de 2003 al centre de França. Autor: Francisco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Un passeig per la resiliència

En ecologia, el concepte de resiliència s’utilitza sovint per analitzar com es recupera un ecosistema afectat per una pertorbació, com ara un incendi. Aquesta idea aparentment senzilla comporta importants dificultats a l’hora de ser analitzada.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia