Presentació dels resultats del projecte ACCUA a la conca de la Tordera

ACCUA
ACCUA

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua) és un projecte de tres anys de durada finançat per L’Obra Social de Catalunya Caixa i coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que compta amb la participació d’altres centres.

Ara us convidem a la presentació de resultats per la conca de la Tordera de l’estudi ACCUA, en el què el CREAF durant 3 anys ha investigat les adaptacions al Canvi Climàtic en l’ús de l’Aigua

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)
ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)

Hi intervindran el doctor en Geografia Física i investigador de l’Observatori de la Tordera, Sr.Carles Barriocanal, el doctor del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona, Sr. Josep Mas, el director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, Sr. Miquel Rafa, i els coordinadors del projecte ACCUA i investigadors del CREAF, Sr. Eduard Pla i Sra. Diana Pasqual.

ACCUA
El projecte pretén establir nous escenaris de futur i també realitzar un conjunt de recomanacions sobre usos futurs optimitzats dels recursos d’aigua.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia