Search

Presentació dels resultats del projecte ACCUA a la conca de la Tordera

ACCUA
ACCUA

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua) és un projecte de tres anys de durada finançat per L’Obra Social de Catalunya Caixa i coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que compta amb la participació d’altres centres.

Ara us convidem a la presentació de resultats per la conca de la Tordera de l’estudi ACCUA, en el què el CREAF durant 3 anys ha investigat les adaptacions al Canvi Climàtic en l’ús de l’Aigua

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)
ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)

Hi intervindran el doctor en Geografia Física i investigador de l’Observatori de la Tordera, Sr.Carles Barriocanal, el doctor del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona, Sr. Josep Mas, el director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, Sr. Miquel Rafa, i els coordinadors del projecte ACCUA i investigadors del CREAF, Sr. Eduard Pla i Sra. Diana Pasqual.

ACCUA
El projecte pretén establir nous escenaris de futur i també realitzar un conjunt de recomanacions sobre usos futurs optimitzats dels recursos d’aigua.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

El tècnic de comunicació Galdric Mossoll serà una de les cares del CREAF al TikTok.
Notícies
CREAF

El CREAF estrena canal de TikTok 

Avui, Dia Mundial del Medi Ambient, el CREAF suma una fita al seu objectiu de difondre la recerca catalana entre tots els públics i s’obre canal de TikTok, la xarxa per excel·lència dels més joves. El contingut que s’hi trobarà serà divulgatiu, naturalista, fresc i en català. Feu-nos follow a @CREAF_ecologia!

Notícies
Adriana Clivillé

Com acompanyar el bosc mediterrani davant les pertorbacions del canvi climàtic

Les solucions i el debat sobre com enfortir la resiliència forestal a la conca mediterrània han aplegat fins a 40 persones al curs que el CREAF i CIHEAM Zaragoza han organitzat, amb la col·laboració d’EFI. Hi han participat responsables de presa de decisions d’Albània, Alemanya, Algèria, Espanya, Itàlia, Líban, Malta, Marroc, Portugal, Tunísia i Turquia.

Roure pènol (Quercus robur) a l'Alta Garrotxa. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Com passen la set els arbres? 

Els vegetals juguen un paper fonamental a la Biosfera ja que absorbeixen diòxid de carboni, emeten oxigen i mobilitzen aigua, del sòl a l’atmosfera. Com beuen els arbres, i què passa quan s’acaba l’aigua del substrat?

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia