Search

Seminari CREAF: Physiological pathways and consequences of climate-induced tree mortality

Foto: William R.L Anderegg
Foto: William R.L Anderegg

El proper 25 de setembre a les 10h del matí l’investigador del a Universitat de Stanford, William R.L. Anderegg realitzarà un seminari al CREAF. El seminari exposarà quines són les vies fisiològiques i les conseqüències de la mortalitat dels arbres induïda pel clima.

TÍTOL

Physiological pathways and consequences of climate-induced tree mortality

RESUM

Forest ecosystems store large amounts of carbon and absorb nearly a quarter of human emissions of carbon dioxide annually, but recent climate-induced, widespread forest die-offs highlight that climate change could threaten these carbon sinks. A recent “climate change-type” drought triggered die-off in trembling aspen (Populus tremuloides) across much of the western United States.

A CÀRREC DE:

William R. L. Anderegg. Department of Biology. Stanford University

LLOC

Sala de Graus II, Edifici Biociències Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola del Vallès

DATA

25 de setembre a les 10h

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ciència i la meteorologia s’uneixen en una sessió moderada per Marta García, presidenta mundial de WWCOTY, amb Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF; Mar Gómez, meteoròloga, i Marga López Rivas, investigadora de la Universidad de Cádiz (d’esquerra a dreta). Imatge: elDiario.es
Notícies
Adriana Clivillé

Per què cal llegir l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere

El paper social de la dona i la seva vulnerabilitat són dues de les claus que expliquen per què és crític apropar-se a l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere. Quatre professionals comparteixen opinions complementàries, en una conversa convocada per elDiario.es en la qual intervé Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia