Search

SEMINARI: The ecology and evolution of feeding innovations

Louis Lefebvre
Louis Lefebvre

Louis Lefebvre, Professor at McGill University , impartirà un seminari el proper 20 de març sobre L’ecologia i la evolució de la cerca d’aliment. 

Louis Lefebvre
Louis Lefebvre

 

DIA: 20 de març

HORA: 15:00

LLOC: Sala de Graus II

TÍTOL:

The ecology and evolution of feeding innovations

AUTOR:

Louis Lefebvre, Professor at McGill University (Quebec, Canada)

RESUM

Feeding innovations are a quantitative index of opportunism, behavioural flexibility and general intelligence now available for close to 900 species of birds. I will present comparative analyses showing that ecological generalism (estimated with a new method) is an important co-variate of innovation rate. I will also present results of fieldwork, experiments in captivity, and molecular neurobiology on species of finches in Barbados that differ sharply in their opportunism and problem-solving, presenting candidate neurotransmitters that might be involved in evolutionary divergence of flexible versus conservative species.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Veronica Couto Antelo

Eriçó a la fuga

Els eriçons de mar o garotes són animals herbívors, claus en la xarxa tròfica del fons marí. Van pasturant intensivament i mantenen aquests ecosistemes en

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia