Àmbit: Especial

Notícies

Quines resistències es troba la ciència per ser equitativa? 

En el marc del Dia Mundial de la Dona i la Nena en la Ciència, el CREAF engega una campanya per donar visibilitat les resistències que es troben encara als centres de recerca per assolir l’equitat de gènere.

Coneixement

Com afecta la neu a la natura?

La caiguda d’una bona nevada és un dels moments més esperants de l’hivern, no només per les persones, sinó també per la natura. I és que la neu té molts beneficis per la fauna i flora que viu en els ecosistemes on acostuma a nevar, com l’alta muntanya.

Notícies

El viatge cap a l’impacte social de la ciència del CREAF

En l’actualitat, els desafiaments socioambientals als quals hem de fer front són cada vegada més urgents, i la recerca en canvi climàtic i natura que es realitza dins de CREAF no pot ignorar aquesta realitat. Hem de comprendre com la nostra recerca ha servit per millorar l’acció política, la consciència social i la gestió del territori, i mirar com fer-ho encara amb més força i amb més abast.

Notícies

L’any 2022 al CREAF d’un cop d’ull

El CREAF ha publicat la seva memòria anual 2022, una visió integral de les nostres activitats i impacte científic al llarg de l’any.

Raül Romeva ha estat rebut per una comitiva formada pel director, el gerent, l'ex-director, la coordinadora científica, la responsable d'impacte, de l'oficina de projectes internacionals i de comunicació. Foto: CREAF.
Notícies

Raül Romeva visita el CREAF

Raül Romeva, Vicesecretari General de Prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports d’ERC, visita el CREAF per conèixer la nostra recerca.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.