Search

Territori

Vespa asiàtica (Vespa velutina). Autoria: cris_mc, iNaturalist.
Notícies
Angela Justamante

EXOCAT organitza una marató per a trobar espècies invasores a Catalunya

Quines són les espècies invasores més comunes? S’està estenent la seva població arreu del territori? Per a poder recollir més informació sobre aquesta problemàtica i generar una base de dades extensa, el CREAF i el DAAC obren el projecte de seguiment de les espècies exòtiques a Catalunya, EXOCAT, a la participació ciutadana i durant 3 dies (del 24 al 26 de maig).

Cabres i ovelles pasturant al bosc. Imatge: Josep Maria Saurí
Notícies
Veronica Couto Antelo

Ramaderia, bosc i foc en una jornada a Collbató 

El passat 15 de febrer es va coordinar una trobada per co-dissenyar com ha de ser el model de pastura al bosc perquè sigui compatible alhora per la pagesia i la conservació de la natura. Es van reunir més de 25 persones de tots els sectors implicats: pastura, investigació, gestió de la propietat i associacions forestals.

Els investigadors Jordi Martínez-Vilalta, Maurizio Mencuccini, Josep Peñuelas i Jordi Sardans han tornat a ser inclosos a l’índex dels altament citats al món, que publica anualment l'empresa Clarivate, especialitzada en dades i anàlisi sobre innovació.
Notícies
Adriana Clivillé

Quatre investigadors del CREAF tornen a ser distingits entre els més citats del món

Els investigadors Jordi Martínez-Vilalta (CREAF i professor de la UAB), Maurizio Mencuccini (CREAF i ICREA), Josep Peñuelas (CREAF i CSIC) i Jordi Sardans (CREAF) han tornat a ser inclosos a l’índex dels altament citats al món, que publica cada any l’empresa Clarivate, especialitzada en dades i anàlisi sobre innovació. Martínez-Vilalta i Mencuccini formen part del rànquing en la categoria de Plant and Animal Science, igual com Peñuelas que, alhora, també està distingit en l’àmbit d’Environmental and Ecology. I Sardans ha

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda’ns a moure

l’ecologia!