Disponible on-line el llibre “Landscaping Actually”, amb participació destacada del CREAF

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.
David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

L’equip format per David Tarrason (CREAF) i Federica Ravera (UAM) és un dels tres guanyadors del concurs fotogràfic que ha donat origen al llibre.

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.
David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

S’acaba de publicar en línia el llibre fotogràfic “Landscaping Actually: Forests to Farms using a Gender Lens“, editat per la seu colombiana del prestigiós Centre Internacional d’Agricultura Tropical (CIAT), un centre la missió del qual és reduir la fam i la pobresa i millorar la nutrició humana en els tròpics, mitjançant una investigació que augmenti l’eco-eficiència en l’agricultura.

A través de 39 fotografies i textos, el llibre recull la visió de 27 investigadors i altres professionals sobre el paper que juguen els homes i les dones en la resolució de conflictes relacionats amb la gestió agroforestal en els tròpics, la conservació de la biodiversitat i la provisió de beneficis socio-ecològics.

El llibre és el resultat del concurs de fotografia que es va iniciar el 2014. La història titulada “Barter markets and resiliencie at the margins“, amb foto de David Tarrason (CREAF) i textos de David Tarrason i Federica Ravera (UAM), ha estat seleccionada com una de les tres històries guanyadores. El llibre conté dues històries més d’aquests autors.

Pots consultar el llibre a l’ISSUU (en ANGLÈS):


També pots llegir la notícia de la resolució del concurs aquí (en ANGLÈS).

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Tros d'una horta regenerativa. Foto: Ángela Justamante, CREAF.
Notícies
Angela Justamante

Què és l’agricultura regenerativa?

Anem a un supermercat i trobem el que busquem, independentment de si n’és o no temporada: prunes, mangos i meló al mes de gener. Com

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia