Sabies que la teledetecció és útil per a fer seguiment dels serveis ecosistèmics?

ECOpotential
ECOpotential

El projecte finançat ECOPOTENTIAL H2020 EU es posa online! Aquest gran projecte europeu finançat per H2020 centra la seva activitat en un conjunt d’àrees protegides reconegudes internacionalment. El projecte posa en comú Observacions de la Terra obtingudes per teledetecció, mesures de camp, anàlisi de dades i projeccions de les condicions i serveis dels ecosistemes actuals i futurs.

ECOpotential
ECOpotential

Per a millorar la comunicació amb totes les parts interessades, ECOPOTENTIAL ha renovat la seva pàgina web i recentment ha llançat el primer número del butlletí electrònic.

El Butlletí pretén proporcionar informació sobre els objectius del projecte, activitats i resultats, i informarà periòdicament de l’estat actual del projecte.

Si estàs interessat aporta les teves dades per rebre la newsletter trimestral del projecte ECOPOTENTIAL. Així estaràs informat de:

  • Serveis ecosistèmics
  • Gestió d’àrees protegides
  • Ús de la teledetecció en el seguiment dels serveis ecosistèmics
  • Variables essencials (biodiversitat, clima, oceans, aigua)

Web del projecte:

http://www.ecopotential-project.eu/

Articles relacionats

Parc Nacional de Doñana. Foto: Wikimedia Commons.
Notícies
Veronica Couto Antelo

L’aigua i la biodiversitat de Doñana són al límit

Les darreres setmanes diversos mitjans de comunicació s’han fet eco de l’estat crític en què es troba Doñana. Per què és tan important? En parlem amb les nostres investigadores i investigadors.

Notícies
Veronica Couto Antelo

L’esportista Kilian Jornet entrevista l’Eduard Pla i la Mariona Ferrandiz per parlar sobre biodiversitat 

Sota el nom de ‘Perdem biodiversitat. Actuem!’ Kilian Jornet ha fet quatre entrevistes a diferents científics i científiques, entre els qual es troben el nostre investigador Eduard Pla, que ha explicat el papers dels boscos mediterranis i dels incendis, i la nostra investigadora i professora de la UAB Mariona Ferrandiz, que ha parlat sobre diversitat biològica.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia