Search

Sabies que la teledetecció és útil per a fer seguiment dels serveis ecosistèmics?

ECOpotential
ECOpotential

El projecte finançat ECOPOTENTIAL H2020 EU es posa online! Aquest gran projecte europeu finançat per H2020 centra la seva activitat en un conjunt d’àrees protegides reconegudes internacionalment. El projecte posa en comú Observacions de la Terra obtingudes per teledetecció, mesures de camp, anàlisi de dades i projeccions de les condicions i serveis dels ecosistemes actuals i futurs.

ECOpotential
ECOpotential

Per a millorar la comunicació amb totes les parts interessades, ECOPOTENTIAL ha renovat la seva pàgina web i recentment ha llançat el primer número del butlletí electrònic.

El Butlletí pretén proporcionar informació sobre els objectius del projecte, activitats i resultats, i informarà periòdicament de l’estat actual del projecte.

Si estàs interessat aporta les teves dades per rebre la newsletter trimestral del projecte ECOPOTENTIAL. Així estaràs informat de:

  • Serveis ecosistèmics
  • Gestió d’àrees protegides
  • Ús de la teledetecció en el seguiment dels serveis ecosistèmics
  • Variables essencials (biodiversitat, clima, oceans, aigua)

Web del projecte:

http://www.ecopotential-project.eu/

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Rosa canina. Autoria: Joanna_Boisse.
Notícies
Anna Ramon

Els boscos europeus perden orquídies, però guanyen roses 

Un estudi internacional liderat pel CREAF determina que la biodiversitat del sotabosc europeu s’ha mantingut estable en els darrers 40 anys, encara que hi ha hagut extincions i noves aportacions a escala local.

Resiliència no és “resistir sense canviar”, com ho pot fer un pont o un edifici davant un terratrèmol. És “canviar per resistir”. Foto: Unsplash.
Coneixement
Jaume Terradas

Sobre resiliència i biodiversitat

En torn de la temàtica ambiental, i en particular del canvi climàtic i els seus efectes, hi ha una polarització acusada entre dos grups: els

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia