Search

Sabies que la teledetecció és útil per a fer seguiment dels serveis ecosistèmics?

ECOpotential
ECOpotential

El projecte finançat ECOPOTENTIAL H2020 EU es posa online! Aquest gran projecte europeu finançat per H2020 centra la seva activitat en un conjunt d’àrees protegides reconegudes internacionalment. El projecte posa en comú Observacions de la Terra obtingudes per teledetecció, mesures de camp, anàlisi de dades i projeccions de les condicions i serveis dels ecosistemes actuals i futurs.

ECOpotential
ECOpotential

Per a millorar la comunicació amb totes les parts interessades, ECOPOTENTIAL ha renovat la seva pàgina web i recentment ha llançat el primer número del butlletí electrònic.

El Butlletí pretén proporcionar informació sobre els objectius del projecte, activitats i resultats, i informarà periòdicament de l’estat actual del projecte.

Si estàs interessat aporta les teves dades per rebre la newsletter trimestral del projecte ECOPOTENTIAL. Així estaràs informat de:

  • Serveis ecosistèmics
  • Gestió d’àrees protegides
  • Ús de la teledetecció en el seguiment dels serveis ecosistèmics
  • Variables essencials (biodiversitat, clima, oceans, aigua)

Web del projecte:

http://www.ecopotential-project.eu/

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Finca Planeses a la Garrotxa (Catalunya), on s'implementa l'agricultura i ramaderia regeneratives. Autoria: Galdric Mossoll.
Notícies
Angela Justamante

L’ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura

Espanya, segons dades de l’INAP, ha perdut 5,3 milions d’habitants entre 1960 i 2021. Davant d’aquest escenari, un dels grans objectius de la política actual ha estat revertir aquesta situació. Tot i això, en un moment de crisi de biodiversitat, fer retornar gent a l’entorn rural pot ser vist com una amenaça per la conservació de la natura.

Autoria: imatge CC0, Pixabay.
Notícies
Anna Ramon

La biodiversitat d’arbres protegeix el bosc d’una primavera prematura

Un equip científic internacional amb participació del CREAF i el CSIC ha publicat recentment un article a Nature Climate Change on explica que la biodiversitat protegeix els boscos d’una sortida de les fulles prematura perquè els boscos més diversos són menys sensibles a l’augment de la temperatura. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia