Search

Us convidem a llegir la nova Memòria Anual 2014 del CREAF

Portada de la Memòria Anual 2014
Portada de la Memòria Anual 2014

Aquí teniu l’enllaç a la versió on-line de la Memòria Anual d’Activitat del 2014, un any en el que el CREAF ha publicat 137 articles científics indexats al SCI, amb publicacions destacades a les revistes del grup Nature, Ecology Letters o PNAS.

Portada de la Memòria Anual 2014
Portada de la Memòria Anual 2014

És un gran plaer compartir amb tots vosaltres la nova Memòria Anual d’Activitat del 2014. En aquest document hi trobareu la informació i les novetats, projectes de recerca i publicacions generades pel CREAF el darrer any. En destaquem algunes:

  • Aquest any el CREAF ha publicat 137 articles científics indexats al SCI, amb publicacions destacades a les revistes del grup Nature, a Ecology Letters o  PNAS.
  • A nivell internacional, durant el 2014 el CREAF ha iniciat el projecte ERC Synergy Grant IMBALANCE-P i ha incrementat el percentatge de diners provinents de la UE fins arribar a un 27% del total del pressupost.
  • El 2014 ha estat l’any en que s’ha elaborat  el futur Pla Estratègic del CREAF 2014- 2017.

Esperem que hi trobeu informació interessant.

Per consultar la memòria podeu descarregar-vos i consultar aquí mateix la versió en pdf.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia