La nostra gent

Angham Daiyoub, enginyera forestal i investigadora doctoral. Imatge: CREAF.
Notícies
Adriana Clivillé

Angham Daiyoub i com conjugar bosc, conflicte armat, justícia ambiental i ecofeminisme

Les paraules clau del discurs de la investigadora d’origen sirià Angham Daiyoub són justícia ambiental, bosc, biodiversitat, dona, conflicte armat i conservació. No necessàriament en aquest ordre, però hi són totes. I per això cal una mirada amb cura per parlar amb ella, per fugir d’estereotips i preguntes recurrents. Cursa el doctorat al CREAF amb una tesi doctoral que planteja

Notícies
CREAF

El CREAF dona la benvinguda a Estela, José Alberto i Josep!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Estela Romero, José Alberto Ramírez i Josep Barba a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

El recorregut vital de Maurizio Mencuccini (a la imatge, amb camisa blava) inclou períodes estables als Estats Units, Escòcia, Austràlia i Catalunya. D'esq. a dta., Rafael Oliveira (Campinas), Maurizio Mencucini, Lucy Rowland (Exeter), Patrick Meir (Canberra) al Caxiuana National Park, Brasil. Imatge: Maurizio Mencuccini.
Notícies
Adriana Clivillé

Maurizio Mencuccini, el científic nòmada

El gust per la itinerància constant li va despertar a Maurizio Mencucini un professor de la Universitat de Florència, que empenyia constantment els seus estudiants

Notícies
CREAF

El CREAF dona la benvinguda a Yolanda, Jolle i Enric!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Yolanda Melero, Jolle Jolles i Enric Batllori a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda’ns a moure

l’ecologia!