Search

Annelies Broekman explica a Ràdio Tordera què ha fet el BeWater a la conca

La responsable del cas d’estudi del projecte BeWater per a la conca de la Tordera, Annelies Broekman, ha estat entrevistada recentment a l’emissora local de la localitat del Maresme. 

Durant l’entrevista a Ràdio Tordera, la investigadora del CREAF ha explicat els resultats del procés participatiu que el projecte BeWater ha desenvolupat a la conca del riu Tordera, i que recull el ‘Pla d’Adaptació per a la conca de la Tordera‘, presentat el passat mes de gener a Sant Celoni (Vallès Oriental). En línies generals, el Pla proposa una sèrie d’actuacions dirigides a assegurar la quantitat i millorar la qualitat de l’aigua, millorar la salut de l’ecosistema i afavorir la participació dels actors de la conca en la presa de decisions.

Podeu llegir més sobre l’entrevista a l’entrada de la web del BeWater, o escoltar-la directament en aquest àudio de YouTube:

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Platja de Sitges en juliol de 2023. Foto: Annelies Broekman.
Notícies
Veronica Couto Antelo

Què vol dir que la costa està erosionada?

Heu notat que les platges tenen menys sorra que abans, els penya-segats s’esfondren i trobem pedrots arreu? És l’impacte d’un fenomen que es coneix com ‘erosió costanera’ i estem fent-ne el seguiment científic.

L'estudi i l'acció sobre el terreny són el preàmbul de la llarga dedicació d'Annelies Broekman, especialitzada en polítiques de gestió de l'aigua, que passa per acompanyar l'activisme des de la ciència. Foto: Laura Fraile.
Notícies
Adriana Clivillé

Annelies Broekman, passió i urgència per desxifrar el canvi global

L’estudi i l’acció sobre el terreny de la investigadora del CREAF Annelies Broekman són el preàmbul d’una llarga dedicació, especialitzada en polítiques de gestió de l’aigua, que passa per acompanyar l’activisme des de la ciència.

Tempesta Gloria sobre el Mediterrani occidental el 21 de gener de 2020. Font: NASA Worldview.
Notícies
Veronica Couto Antelo

Tres anys després del temporal Glòria

Es compleixen tres anys de l’inici del Glòria, una de les borrasques que ha impactat a Catalunya més fortament els últims anys. Amb perspectiva, què hem après? En parlem amb l’Annelies Broekman, investigadora del CREAF.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia