Clima, boscos i canvi global. El CREAF a @Lab24_tve

Moment del reportatge amb Lluís Pesquer
Moment del reportatge amb Lluís Pesquer

El programa del canal 24h de RTVE Lab24 va dedicar el passat 27 de gener un reportatge de 20 min a la recerca que fa el CREAF en temes de canvi global. 

Moment del reportatge amb Lluís Pesquer
Moment del reportatge amb Lluís Pesquer

Més enllà del canvi climàtic, l’activitat humana incideix en altres àmbits com la biodiversitat, els boscos, la contaminació, l’economia, la política, la salut. Totes les zones del planeta estan afectades per aquest fenomen, que rep el nom de Canvi Global, en major o menor mesura. El CREAF, treballa en múltiples projectes internacionals per mitigar o reconduir aquests canvis.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia