Search

Jordi Bosch visita el programa de Catalunya Ràdio ‘Gravetat Zero’

El 8 d’agost, l’entomòleg Jordi Bosch ha assistit al programa dirigit per Ernest Macià durant les tardes d’estiu de Catalunya Ràdio. Bosch ha parlat sobre la biologia de vespes, abelles i mosquits i sobre les seves picades.

L’investigador i entomòleg del CREAF, especialista en abelles, Jordi Bosch, ha visitat el Gravetat Zero de Catalunya Ràdio per parlar dels insectes que durant l’estiu ens provoquen les picades. Ha explicat els motius del declivi de pol·linitzadors al món, i la particularitat que suposa l’abella de la mel en front del miler d’altres espècies d’abella que viuen a la península Ibèrica.

Podeu escoltar l’entrevista a en Jordi a partir del minut 7:43.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Flavipanurgus venustus, l'abella especialista que només s'alimenta de l’estepa cresta (Cistus crispus). Té un cervell gran i viu de manera solitària. Crèdit: Curro Molina (Copyright).
Notícies
Veronica Couto Antelo

Les abelles amb dietes especialitzades tenen el cervell més gran

L’abella solitària Flavipanurgus venustus viatja pels matolls mediterranis, s’apropa a una flor, olora una altra, però s’alimenta exclusivament de l’estepa cresta (Cistus crispus). Memoritza el color rosa

Coneixement
Corina Basnou

Les abelles tenen feina

Som a l’any u després de la primera pandèmia. Tot el planeta està ocupat per humans que encara creuen en el PIB … Tot? No!

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia