Search

La Vanguardia dedica tres reportatges a l’expedició del CREAF al Pirineu francès

Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.
Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.

El diari La Vanguardia ha dedicat tres reportatges a explicar el projecte Wildlife of the Changing French Pyrenees, que coordina el CREAF i que ha estat inclòs a la llista “50 tours of a lifetime” de la revista National Geographic.

Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.
Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l’expedició del CREAF.

L’expedició s’està duent a terme al Pirineu Francès amb voluntaris de tot el món,  i el seu objectiu és recollir dades sobre el funcionament dels ecosistemes d’alta muntanya i sobre com els afecta el canvi global. Per poder escriure els articles, els periodistes han format part de l’expedició . Podeu consultar o descarregar-vos els articles aquí.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Fotografia: Sergio de Miguel
Notícies
CREAF

El canvi climàtic amenaça els bolets del Pirineu

El canvi climàtic afecta de manera contundent la producció de bolets dels boscos ubicats a major altitud del Pirineu, segons apunta una recerca liderada pel CTFC i la Universitat de Lleida (UdL) i on ha intervingut el nostre investigador Miquel de Cáceres.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia