Search

Les abelles del Garraf a l’Espai Terra

Un moment del rodatge amb Espai Terra
Un moment del rodatge amb Espai Terra

La Mireia Segú, reportera de TV3, va aquest dilluns a buscar abelles, a veure com treballen els entomòlegs del CREAF, els experts en aquest insecte tan important per al planeta. Per fer-ho anem al Garraf, un lloc més aviat àrid. I és que encara que d’entrada no ho sembli, a les abelles els agraden els llocs secs, sobretot perquè no hi ha gaires arrels de plantes i poden fer els seus nius sota terra.. Només aquí al Garraf s’han trobat 113 espècies diferents d’abelles.

Un moment del rodatge amb Espai Terra
Un moment del rodatge amb Espai Terra amb en Jordi Bosch i en Sergio Osorio, investigadors del CREAF

 

Podeu veure el vídeo del programa ahttp://www.tv3.cat/videos/4092830

 

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Flavipanurgus venustus, l'abella especialista que només s'alimenta de l’estepa cresta (Cistus crispus). Té un cervell gran i viu de manera solitària. Crèdit: Curro Molina (Copyright).
Notícies
Veronica Couto Antelo

Les abelles amb dietes especialitzades tenen el cervell més gran

L’abella solitària Flavipanurgus venustus viatja pels matolls mediterranis, s’apropa a una flor, olora una altra, però s’alimenta exclusivament de l’estepa cresta (Cistus crispus). Memoritza el color rosa

Coneixement
Corina Basnou

Les abelles tenen feina

Som a l’any u després de la primera pandèmia. Tot el planeta està ocupat per humans que encara creuen en el PIB … Tot? No!

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia