Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV “Les espècies invasores”

Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV
Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV

En Miquel Vall-llosera, investigador del CREAF, explica la recerca que ha fet al centre sobre les invasions biològiques, en una conferència per a alumnes de secundària, dins del marc de la Setmana de la Ciència.

Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV
Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV

La conferència, celebrada a Figueres el 21 de novembre, es va emetre en streaming per a diferents instituts i centres educatius de la comarca, i actualment està disponible al web de Tramuntana TV. Si la voleu veure, feu click aquí i seleccioneu-la.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Resiliència no és “resistir sense canviar”, com ho pot fer un pont o un edifici davant un terratrèmol. És “canviar per resistir”. Foto: Unsplash.
Coneixement
Jaume Terradas

Sobre resiliència i biodiversitat

En torn de la temàtica ambiental, i en particular del canvi climàtic i els seus efectes, hi ha una polarització acusada entre dos grups: els

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia