Search

Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV “Les espècies invasores”

Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV
Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV

En Miquel Vall-llosera, investigador del CREAF, explica la recerca que ha fet al centre sobre les invasions biològiques, en una conferència per a alumnes de secundària, dins del marc de la Setmana de la Ciència.

Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV
Miquel Vall-llosera a Tramuntana TV

La conferència, celebrada a Figueres el 21 de novembre, es va emetre en streaming per a diferents instituts i centres educatius de la comarca, i actualment està disponible al web de Tramuntana TV. Si la voleu veure, feu click aquí i seleccioneu-la.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Rosa canina. Autoria: Joanna_Boisse.
Notícies
Anna Ramon

Els boscos europeus perden orquídies, però guanyen roses 

Un estudi internacional liderat pel CREAF determina que la biodiversitat del sotabosc europeu s’ha mantingut estable en els darrers 40 anys, encara que hi ha hagut extincions i noves aportacions a escala local.

Resiliència no és “resistir sense canviar”, com ho pot fer un pont o un edifici davant un terratrèmol. És “canviar per resistir”. Foto: Unsplash.
Coneixement
Jaume Terradas

Sobre resiliència i biodiversitat

En torn de la temàtica ambiental, i en particular del canvi climàtic i els seus efectes, hi ha una polarització acusada entre dos grups: els

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia