Search

Alemanya, Bèlgica, els EEUU, França i Panamà, algunes de les col·laboracions científiques arran del programa de mobilitat del CREAF

Imatge: Alex Heuvink, en Unsplash. Domini públic.
Imatge: Alex Heuvink, en Unsplash. Domini públic.

El Landscape Ecology Lab de la Universitat Humboldt de Berlín (Alemanya), el Departament de Biologia de la Universitat d’Ambers (Bèlgica), l’Institute for Environmental Genomics de la Universitat d’Okhlahoma (EEUU) i l’Smithsonian Tropical Research Institute (Panamà) són el destí de 4 investigadores i investigadors postdoctorals del CREAF, que faran properament estades de recerca com a part del programa Visitors & Sabbaticals del centre. La proposta de mobilitat també contempla la visita al CREAF de 4 investigadors, que provenen de l’INRAe i el Research Institute for Development (ambdós de França) i de les universitats de California Davis i de Colorado (ambdues dels Estats Units).

Des del CREAF, l’investigador postdoctoral Felipe Siqueira Campos treballarà colze a colze amb la investigadora Dagmar Haase del Landscape Ecology Lab de la Universitat Humboldt de Berlín; l’investigador postdoctoral Mukund Palat Rao prendrà part directa en la recerca d’Ivan Janssens i Sara Vicca, de la Univeristat d’Ambers; la investigadora postdoctoral Stefania Mattana viatja a la Universitat d’Okhlahoma per investigar conjuntament amb Jizhong Zhou de l’Institute for Environmental Genomics, mentre que l’investigador postdoctoral Josep Barba Ferrer farà una estada al Smithsonian Tropical Research Institute per reforçar vincles científics amb l’investigador Joseph Wright.

Les visites al CREAF contemplen l’estada de l’investigador Nicolas Martin-StPaul de l’INRAe per endinsar-se en la recerca dels seus homòlegs Miquel De Cáceres i Maurizio Mencuccini. Així mateix, Milagros Rodriguez-Caton, Project Scientist de la Universitat de Califòrnia Davis, compartirà projectes i dia a dia amb la investigadora Iolanda Filella; mentre que Kasia Ziemińska, Marie Skłodowska-Curie Individual Fellow vinculada al Research Institute for Development (France), farà una estada de recerca al CREAF amb els investigadors Maurizio Mencuccini, Jordi Martínez Vilalta i Oliver Binks. La darrera visita d’aquesta segona resolució del programa de mobilitat inclou el període que l’investigador Anping Chen de la Universitat de Colorado intervindrà directament en la recerca que impulsa l’investigador del CREAF i el CSIC Josep Peñuelas.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia