Search

Ja tenim guanyador del concurs fotogràfic ClickFaunaiFlora

Fragment del primer premi. Foto: Oriol (c) Sanmartí.
Fragment del primer premi. Foto: Oriol (c) Sanmartí.

El jurat del concurs fotogràfic ClickFaunaiFlora ha atorgat el primer premi al impactant salt al buit d’una cabra salvatge a la muntanya de Montserrat. Les fotos d’una granota nedant a una font gironina i la d’un girasol al Parque Natural de Arribes del Duero s’emporten el segon i tercer premi, respectivament.

Fragment del primer premi. Foto: (c) Oriol Sanmartí.
Fragment del primer premi. Foto: (c) Oriol Sanmartí.

De les 131 fotos presentades a concurs, el jurat d’aquesta primera edició ha decidit atorgar els següents premis:

1er Premi: corresponent a una Samsung Galaxy Camera, a Oriol Sanmartí per “Salto de la cabra.” Veure fitxa al portal iNaturalist.

Salto_de_la_cabra_(c)_Oriol_Sanmarti_Blog
Salto_de_la_cabra_(c)_Oriol_Sanmarti_Blog

2on Premi: corresponent a una subscripció anual a la revista Quercus, a Tura per “Dry Ranini?” Veure fitxa al portal iNaturalist.

Dry_ranini_CC_BY_NC_Tura_Blog
Dry_ranini_CC_BY_NC_Tura_Blog

3er Premi: corresponent a una subscripció anual a la revista Quercus, a Molluria per “Girasol.” Veure fitxa al portal iNaturalist.

Girasol_CC_BY_NC_Molluria_Blog
Girasol_CC_BY_NC_Molluria_Blog

El jurat ha estat format per les següents persones vinculades al CREAF:

Abel Pau: programador, fotògraf i realitzador de vídeo; Anna Ramon: responsable de Comunicació; Agustí Escobar: programador i màster-web; Bernat Claramunt: investigador principal i coordinador del projecte iNaturalist associat al concurs; José Luis Ordóñez: biòleg i tècnic de Comunicació.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

iNaturalist
Notícies
Marina Torres Gibert

iNaturalitza’t amb el nou mapa

Un equip del CREAF dirigit per Bernat Claramunt ha estat l’encarregat de dissenyar els mapes interactius de la plataforma iNaturalist. Aquesta millora ofereix més precisió

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia