Search

Beques d’estiu: inspirem el teu recorregut científic per l’ecologia

Vols jugar un paper destacat a la nova generació d’especialistes en ecologia? La 2a edició de les nostres Beques d’estiu s’adreça a 4 estudiants d’universitat que vulguin desenvolupar el seu Treball Final de Màster amb la supervisió d’un investigadora o investigador del CREAF. Per això, cal haver-se matriculat a l’edició 2022-2023 del Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat.

Les persones destinatàries de la beca treballaran colze a colze durant 2 mesos amb especialistes del nostre centre l’estiu de 2023.

Pots optar a la beca fins el 12 de juny de 2022.

Aquesta acció és part del Severo Ochoa “ULandscape” finançat l’any 2019 per l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació espanyol per donar suport als Centres de Recerca d’Excel·lència.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

D'esquerra a dreta, Anna Ticó, Emma Watson, Alba Bellostas i Sandra Moreno, les 4 estudiants de grau que han acceptat el repte d’integrar-se en un grup de recerca del CREAF durant 2 mesos. Imatge: CREAF.
Notícies
Adriana Clivillé

Quan una beca esdevé el repte d’integrar-se en un grup de recerca

Són 4 estudiants del grau en Biologia o en Ciències Ambientals a la universitat i provenen de ciutats i realitats ben diferents. Les uneix la curiositat i la determinació per acceptar el repte d’integrar-se en un grup de recerca del CREAF durant 2 mesos, gràcies al programa de beques Summer Fellowships.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia