Search

Busquem candidat o candidata per a tesi doctoral sobre la savina i la sequera

Exemplar de savina (Juniperus phoenica) amb fruits. Font: FloraCatalana.net
Exemplar de savina (Juniperus phoenica) amb fruits. Font: FloraCatalana.net

Es busca candidat per sol·licitar una beca doctoral de 4 anys sobre la relació entre la diversitat genètica i les respostes funcionals d’espècies vegetals (Juniperus phoenicea) a diverses escales: a nivell de parcel·la (1ha a Doñana), a nivell local (PN Doñana) i a nivell regional (gradient geogràfic a la Península Ibèrica). Les respostes funcionals inclouen èxit reproductiu, creixement i decaïment davant la sequera.

Exemplar de savina (Juniperus phoenica) amb fruits. Font: FloraCatalana.net
Exemplar de savina (Juniperus phoenicea) amb fruits. Font: FloraCatalana.net

El projecte es desenvoluparia al CIBIO (Vila do Conde, Porto) i al CREAF (Bellaterra, Barcelona) dins el Doctoral Programme in Biodiversity, Genetics and Evolution (BIODIV), finançat per la “Fundaçao para a Ciência ea Tecnologia” de Portugal. Els supervisors serien Cristina Garcia (CIBIO) i Francisco Lloret (CREAF-UAB).

Es requereix un bon expedient acadèmic i es valora positivament alguna publicació, particularment del treball de màster realitzat.

Els interessats poden contactar amb Francisco Lloret (CREAF) a francisco.lloret@uab.cat. Ja que el període de sol·licituds acaba el 25 de juny, es prega contactar al més aviat possible.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Bosc afectat per la sequera a les muntanyes de Prades. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
Anna Ramon

Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023

La campanya de 2023 presenta, de lluny, el rècord de boscos afectats per sequera a Catalunya registrats des que es va iniciar el Deboscat, el 2012. Aquest 2023 ha registrat 66.482 hectàrees de boscos afectats per la falta d’aigua.

Neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.
Notícies
Andrea Arnal

La ciència pren els micròfons per a comunicar la crisi climàtica

Per a donar resposta a les incògnites sobre l’actualitat climàtica neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia