Cicle de Jornades de Presentacio del projecte CANVIBOSC

CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso
CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso

La Direcció General de Polítiques Ambientals (DGPA), mitjançant la seva Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), i el CREAF,  volen fer arribar els resultats del projecte CANVIBOSC al màxim nombre de persones interessades arreu de Catalunya. Per això han organitzat un cicle de jornades de presentacions que cobriran tot el territori català. Consulteu el dia i lloc que s’organitza una jornada prop de casa vostra.

CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso
CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso

CANVIBOSC és fruit d’una revisió bibliogràfica de més de 500 articles científics que s’han recopilat, digerit i traduït a un llenguatge no científic i entenedor, però mantenint el rigor de la informació original.

Treballs com el CANVIBOSC seran de gran valor per a experts, gestors i tècnics que hagin d’impulsar o posar en pràctica polítiques preventives i de gestió forestal adaptativa.

>> PROGRAMA 

INSCRIPCIONS

Si vols assistir o estar informat del lloc i data de les jornades, facilita’ns les teves dades al següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1fjFjMnrdZX-zK_8ljsCsPexKKO4djXsmqRTG78LRIt0

Jornada a Barcelona

29 de maig de 2014 de 10h a 12h.

Serveis territorials de Barcelona

(C/Aragó 244-246)


 Jornada a les Comarques de Tarragona

4 de juny de 2014 de 10h a 12h

Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

Sala Pau Casals (C/ Sant Francesc 3, Tarragona)


Jornada a les Comarques de Lleida

05 de juny de 2014 de 10h a 12h

Delegació del Govern a Lleida

C/ Lluís Companys, 1 Lleida


Jornada a la Catalunya Central

10 de juny de 2014 de 10h a 12h

Palau Firal de Manresa

C/de Castelladral, 5-7 (Pol. Ind. Els Dolors), Manresa


Jornada a les Comarques Gironines

16 de juny de 2014 de 10h a 12h

Edifici de la Generalitat a Girona, Sala Carles Rahola

Pl. Pompeu Fabra, 1 Girona


Jornada a les Terres de l’Ebre

18 de juny de 2014 de 10h a 12h

Seu de l’IDECE

Av. Generalitat, 116 Tortosa


 Jornada a la Seu d’Urgell

2 de juliol de 2014 de 10h a 12h

CETAP

Plaça de Les Monges, 2, 3er pis, La Seu d’Urgell


 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Sabine, Pixabay.
Notícies
Angela Justamante

10 alertes que la ciència del clima llança a l’inici de la COP28

Durant la COP28 s’ha fet públic un informe amb 10 missatges urgents per a contribuir al full de ruta que marcarà aquesta cimera. L’investigador del CREAF Marcos Fernández, qui ha rebut amb la beca de l’European Research Council (ERC), és l’únic representant d’Espanya.

Coneixement
Veronica Couto Antelo

Quins tipus de gestió forestal existeixen? 

Sovint tendeix a associar-se la gestió forestal únicament amb l’extracció de fusta dels boscos o la configuració de tallafocs per evitar els incendis, però alerta!

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia