Search

Cicle de Jornades de Presentacio del projecte CANVIBOSC

CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso
CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso

La Direcció General de Polítiques Ambientals (DGPA), mitjançant la seva Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), i el CREAF,  volen fer arribar els resultats del projecte CANVIBOSC al màxim nombre de persones interessades arreu de Catalunya. Per això han organitzat un cicle de jornades de presentacions que cobriran tot el territori català. Consulteu el dia i lloc que s’organitza una jornada prop de casa vostra.

CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso
CANVIBOSC analitza la vulnerabilitat de les diferents espècies a la sequera, als incendis i a les plagues Foto: Isard Alfonso

CANVIBOSC és fruit d’una revisió bibliogràfica de més de 500 articles científics que s’han recopilat, digerit i traduït a un llenguatge no científic i entenedor, però mantenint el rigor de la informació original.

Treballs com el CANVIBOSC seran de gran valor per a experts, gestors i tècnics que hagin d’impulsar o posar en pràctica polítiques preventives i de gestió forestal adaptativa.

>> PROGRAMA 

INSCRIPCIONS

Si vols assistir o estar informat del lloc i data de les jornades, facilita’ns les teves dades al següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1fjFjMnrdZX-zK_8ljsCsPexKKO4djXsmqRTG78LRIt0

Jornada a Barcelona

29 de maig de 2014 de 10h a 12h.

Serveis territorials de Barcelona

(C/Aragó 244-246)


 Jornada a les Comarques de Tarragona

4 de juny de 2014 de 10h a 12h

Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

Sala Pau Casals (C/ Sant Francesc 3, Tarragona)


Jornada a les Comarques de Lleida

05 de juny de 2014 de 10h a 12h

Delegació del Govern a Lleida

C/ Lluís Companys, 1 Lleida


Jornada a la Catalunya Central

10 de juny de 2014 de 10h a 12h

Palau Firal de Manresa

C/de Castelladral, 5-7 (Pol. Ind. Els Dolors), Manresa


Jornada a les Comarques Gironines

16 de juny de 2014 de 10h a 12h

Edifici de la Generalitat a Girona, Sala Carles Rahola

Pl. Pompeu Fabra, 1 Girona


Jornada a les Terres de l’Ebre

18 de juny de 2014 de 10h a 12h

Seu de l’IDECE

Av. Generalitat, 116 Tortosa


 Jornada a la Seu d’Urgell

2 de juliol de 2014 de 10h a 12h

CETAP

Plaça de Les Monges, 2, 3er pis, La Seu d’Urgell


 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Cabanya a les muntanyes d'Astúries. Imatge: Paco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Ecologia i despoblament rural

La despoblació del món rural s’ha guanyat un lloc a l’agenda política i social. El govern d’Espanya i les comunitats autònomes tenen programes per revertir-la o almenys mitigar-la. Fins i tot, la Unió Europea elabora estratègies i plans d’acció. Hi ha força raons per fer-ho.

Finca Planeses a la Garrotxa (Catalunya), on s'implementa l'agricultura i ramaderia regeneratives. Autoria: Galdric Mossoll.
Notícies
Angela Justamante

L’ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura

Espanya, segons dades de l’INAP, ha perdut 5,3 milions d’habitants entre 1960 i 2021. Davant d’aquest escenari, un dels grans objectius de la política actual ha estat revertir aquesta situació. Tot i això, en un moment de crisi de biodiversitat, fer retornar gent a l’entorn rural pot ser vist com una amenaça per la conservació de la natura.

La ciència i la meteorologia s’uneixen en una sessió moderada per Marta García, presidenta mundial de WWCOTY, amb Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF; Mar Gómez, meteoròloga, i Marga López Rivas, investigadora de la Universidad de Cádiz (d’esquerra a dreta). Imatge: elDiario.es
Notícies
Adriana Clivillé

Per què cal llegir l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere

El paper social de la dona i la seva vulnerabilitat són dues de les claus que expliquen per què és crític apropar-se a l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere. Quatre professionals comparteixen opinions complementàries, en una conversa convocada per elDiario.es en la qual intervé Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia