Search

Consulta la Memòria Anual 2021 del CREAF

El CREAF tanca 2021 amb una plantilla de 224 persones i 296 articles publicats, un 90% en revistes del primer quartil.
El CREAF tanca 2021 amb una plantilla de 224 persones i 296 articles publicats, un 90% en revistes del primer quartil.

El CREAF ha publicat la seva memòria anual 2021 on, com cada any, resumeix tota la seva activitat científica. En aquesta ocasió, el nostre centre consolida el seu creixement i impacte en múltiples aspectes.

En l’àmbit humà, el CREAF augmenta la seva plantilla fins a les 224 persones, de les quals 145 són personal de recerca. D’aquest equip, 4 investigadors es mantenen un any més entre els més citats al rànquing elaborat per Clarivate Analytics.

En l’aspecte científic destaca la publicació de 296 articles, un 90% en revistes del primer quartil. A més, el CREAF compta amb un total de 119 projectes actius, dels quals 44 compten amb finançament europeu. Des del nostre centre en coordinem 2. Continua amb èxit l’execució del pla derivat de la concessió de l’acreditació Severo Ochoa.

Durant l’exercici 2021 el CREAF ha passat a ser soci promotor del Centre de Resiliència Climàtica d’Eurecat. A més diversos investigadors han participat en l’elaboració de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic 2021-2030 (ESCACC30), mentre que el director del CREAF, Joan Pino, i l’investigador Jofre Carnicer han sigut nomenats membres del Consell Assessor d’Ecologia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En matèria internacional és destacable entre d’altres accions la participació del CREAF com a organització observadora del vuitè plenari de la IPBES, l’anàlisi de l’investigador Josep Peñuelas sobre els resultats de la COP26 publicada a l’editorial de Global Change Biology i l’adhesió a la Global Coalition United for Biodiversity per a una acció mundial.

Altres accions inclouen la consolidació del programa de Fundraising que va començar el 2020 amb els primers contactes i acords. També les múltiples accions realitzades entorn a la ciència ciutadana i els diferents projectes de comunicació i divulgació del centre.

Descarrega’t aquí la memòria anual en anglès.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya. Imatge: Conselleria Recerca i Universitats
Notícies
CREAF

El CREAF s’incorpora al primer Consell de Mecenatge en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, per continuar impulsant una ciència transformadora 

El passat 13 de març es va celebrar el Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, a on s’incorpora la nostra Coordinadora de filantropia i aliances estratègiques, l’Alicia Cardona Barreña, anomenada membre per la Institució CERCA.

Notícies
CREAF

L’any 2022 al CREAF d’un cop d’ull

El CREAF ha publicat la seva memòria anual 2022, una visió integral de les nostres activitats i impacte científic al llarg de l’any.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia