Search

El CREAF s’adhereix a AMWAJ Alliance per impulsar la gestió sostenible de l’aigua a la Mediterrània

AMWAJ CREAF nou membre
AMWAJ CREAF nou membre

Des del CREAF ens hem adherit a AMWAJ Alliance, la iniciativa que treballa per fomentar i conscienciar sobre la gestió sostenible de l’aigua a les ribes sud i nord de la Mediterrània, amb especial atenció als països del sud. Les accions que impulsa aquesta aliança s’orienten sobretot a comunicar amb impacte i de manera fiable els reptes actuals vinculats amb l’aigua. En conseqüència, la seva tasca s’adreça a persones amb poder de decisió política, professionals de mitjans de comunicació, centres de recerca i empreses.

En la seva recent trajectòria, AMWAJ ha posat en marxa accions de formació, creació de xarxa i  difusió. En particular, vincula recerca, polítiques públiques i mitjans de comunicació entorn a una comunitat de l’aigua i l’energia a la Mediterrània. Així mateix, impulsa seminaris digitals i sessions d’aprenentatge adreçades a professionals de la comunicació, a banda d’altres recursos formatius concebuts per a periodistes especialitzats en sostenibilitat i canvi climàtic.

La seva raó de ser és constituir una comunitat de l’aigua i l’energia, per influir positivament en polítiques sostenibles a la Mediterrània i conscienciar a les persones de la importància d’aplicar solucions als reptes climàtics. AMWAJ és una proposta de REVOLVE, un grup de comunicació que impulsa projectes de sostenibilitat en aspectes d’aigua, ecosistemes, energia, mobilitat i economia circular.

Aquesta acció és part del Severo Ochoa “ULandscape” finançat l’any 2019 per l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació espanyol per donar suport als Centres de Recerca d’Excel·lència.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Raül Romeva ha estat rebut per una comitiva formada pel director, el gerent, l'ex-director, la coordinadora científica, la responsable d'impacte, de l'oficina de projectes internacionals i de comunicació. Foto: CREAF.
Notícies
CREAF

Raül Romeva visita el CREAF

Raül Romeva, Vicesecretari General de Prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports d’ERC, visita el CREAF per conèixer la nostra recerca.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia