Search

Crònica de la presentació del projecte MENFRI a l’ECOTENDENCIES

Ecotendencies
Ecotendencies

El CREAF va presentar el projecte MENFRI a l’espai .IDEA de l’ Ecotendències Canvi Climàtic: som a temps de mitigar-lo? organitzat per la Fundació La Caixa.

Ecotendencies
Ecotendencies

 

La mitigació del canvi climàtic des de la perspectiva de projectes d’aquí

El canvi climàtic es conjuga en temps present. La sessió. Idea d’Ecotendències, moderada per Cristina Pulido, gestora de projectes d’investigació de l’IC3, ha servit d’aparador a vuit projectes concrets que enfoquen la mitigació del canvi climàtic des d’un punt de vista innovador.

Moment de la taula de debat
Moment de la taula de debat

Pots recuperar la sessió en un resum en Storify i aviat en un vídeo:

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

A Catalunya, la silvopastura es dona sobretot en boscos de coníferes, com són les pinedes, i en espais naturals protegits; un 70% concretament. Il·lustració: CC-By-NC 2024 CREAF - Alba Mas
Notícies
Veronica Couto Antelo

El 70% de la silvopastura de Catalunya té lloc dins d’espais protegits 

Silvodivers conclou que la silvopastura es dona sobretot en boscos de coníferes i el 70% en espais naturals protegits. Els ramats catalans acostumen a ser d’un sol tipus d’animal, practiquen la pastura dirigida i l’animal més utilitzat és la cabra.  

El tècnic de comunicació Galdric Mossoll serà una de les cares del CREAF al TikTok.
Notícies
CREAF

El CREAF estrena canal de TikTok 

Avui, Dia Mundial del Medi Ambient, el CREAF suma una fita al seu objectiu de difondre la recerca catalana entre tots els públics i s’obre canal de TikTok, la xarxa per excel·lència dels més joves. El contingut que s’hi trobarà serà divulgatiu, naturalista, fresc i en català. Feu-nos follow a @CREAF_ecologia!

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia