Crònica de la presentació del projecte MENFRI a l’ECOTENDENCIES

Ecotendencies
Ecotendencies

El CREAF va presentar el projecte MENFRI a l’espai .IDEA de l’ Ecotendències Canvi Climàtic: som a temps de mitigar-lo? organitzat per la Fundació La Caixa.

Ecotendencies
Ecotendencies

 

La mitigació del canvi climàtic des de la perspectiva de projectes d’aquí

El canvi climàtic es conjuga en temps present. La sessió. Idea d’Ecotendències, moderada per Cristina Pulido, gestora de projectes d’investigació de l’IC3, ha servit d’aparador a vuit projectes concrets que enfoquen la mitigació del canvi climàtic des d’un punt de vista innovador.

Moment de la taula de debat
Moment de la taula de debat

Pots recuperar la sessió en un resum en Storify i aviat en un vídeo:

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Coneixement
Veronica Couto Antelo

Quins tipus de gestió forestal existeixen? 

Sovint tendeix a associar-se la gestió forestal únicament amb l’extracció de fusta dels boscos o la configuració de tallafocs per evitar els incendis, però alerta!

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia