Eduard Pla al debat sobre l’aigua de “Para Todos La 2” (TVE)

Eduard Pla intervé en directe en el debat sobre l'aigua, al programa Para Todos La 2 (TVE).
Eduard Pla intervé en directe en el debat sobre l'aigua, al programa Para Todos La 2 (TVE).

Eduard Pla intervé en viu i en directe en el debat sobre l’ús de l’aigua del programa Para Todos La 2, de TVE, emès el divendres 8 de gener. L’investigador del CREAF remarca que cal d’atendre també les necessitats d’aigua dels ecosistemes, perquè puguin continuar proveint-nos dels bens i serveis ecosistèmics que necessitem per viure.

Eduard Pla intervé en directe en el debat sobre l'aigua, al programa Para Todos La 2 (TVE).
Eduard Pla intervé en directe en el debat sobre l’aigua, al programa Para Todos La 2 (TVE).

Podeu veure el debat sencer aquí mateix

Ver vídeoPara Todos La 2 - Debate - El agua

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia