El CREAF a la Festa (ciència + tecnologia) 2013

Cartell amb part del programa de les xerrades
Cartell amb part del programa de les xerrades

El passat cap de setmana 15 i 16 de juny es va celebrar la Festa (ciència + tecnologia) 2013 al Parc de la Ciutadella, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Cartell amb part del programa de les xerrades
Cartell amb part del programa de les xerrades

La festa vol fer descobrir a la ciutadania la recerca i la innovació d’excel·lència que es fa a Catalunya, de la mà dels seus protagonistes i també a través d’activitats experimentals. La festa va comptar amb una àmplia col·laboració de centres de recerca, institucions i empreses.
El CREAF hi va ser present a través de la participació del Dr. Eduard Pla en l’espai de “Converses al Parc”, amb una conversa amb el títol “Aigua per a tothom! Canvi climàtic i aigua a la Mediterrània”.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia