Search

El CREAF a la Festa (ciència + tecnologia) 2013

Cartell amb part del programa de les xerrades
Cartell amb part del programa de les xerrades

El passat cap de setmana 15 i 16 de juny es va celebrar la Festa (ciència + tecnologia) 2013 al Parc de la Ciutadella, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Cartell amb part del programa de les xerrades
Cartell amb part del programa de les xerrades

La festa vol fer descobrir a la ciutadania la recerca i la innovació d’excel·lència que es fa a Catalunya, de la mà dels seus protagonistes i també a través d’activitats experimentals. La festa va comptar amb una àmplia col·laboració de centres de recerca, institucions i empreses.
El CREAF hi va ser present a través de la participació del Dr. Eduard Pla en l’espai de “Converses al Parc”, amb una conversa amb el títol “Aigua per a tothom! Canvi climàtic i aigua a la Mediterrània”.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Bosc afectat per la sequera a les muntanyes de Prades. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
Anna Ramon

Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023

La campanya de 2023 presenta, de lluny, el rècord de boscos afectats per sequera a Catalunya registrats des que es va iniciar el Deboscat, el 2012. Aquest 2023 ha registrat 66.482 hectàrees de boscos afectats per la falta d’aigua.

Himenòpter polinitzant la flor d'una malva comuna. Imatge: Jose Luís Ordoñez.
Notícies
Veronica Couto Antelo

Està desapareixent la primavera? 

Vivaldi va composar els seus quatre concerts de Les quatre estacions pels voltants de l’any 1721. En aquell moment estava molt clara la separació en quatre blocs segons la meteorologia, l’estat de la fauna i la flora, o l’astronomia. En canvi, ara, sembla que aquesta separació és cada cop més difusa a causa del canvi climàtic.

Neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.
Notícies
Andrea Arnal

La ciència pren els micròfons per a comunicar la crisi climàtica

Per a donar resposta a les incògnites sobre l’actualitat climàtica neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia