Search

El CREAF al llibre “Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació”

Portada del llibre Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació
Portada del llibre Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació

El CREAF és un dels protagonistes de la publicació digital ‘Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació’ . Aquest llibre presenta un conjunt d’activitats, actuacions i projectes promoguts o participats per la Generalitat de Catalunya a favor de la conservació de la biodiversitat.

Portada del llibre Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació
Portada del llibre Biodiversitat a Catalunya: el repte de la conservació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els exemples, en forma de resposta al repte de conservar la biodiversitat, s’agrupen en tres àmbits: el coneixement, la conservació i l’ús sostenible.
S’ha editat en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) i s’han difós en el Congrés Mundial de Conservació de la UICN.

Podeu consultar-ho aquí:

Versió en català

 

Versió en castellà

 

Versió en anglès

 

Versió en francès

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Finca Planeses a la Garrotxa (Catalunya), on s'implementa l'agricultura i ramaderia regeneratives. Autoria: Galdric Mossoll.
Notícies
Angela Justamante

L’ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura

Espanya, segons dades de l’INAP, ha perdut 5,3 milions d’habitants entre 1960 i 2021. Davant d’aquest escenari, un dels grans objectius de la política actual ha estat revertir aquesta situació. Tot i això, en un moment de crisi de biodiversitat, fer retornar gent a l’entorn rural pot ser vist com una amenaça per la conservació de la natura.

Autoria: imatge CC0, Pixabay.
Notícies
Anna Ramon

La biodiversitat d’arbres protegeix el bosc d’una primavera prematura

Un equip científic internacional amb participació del CREAF i el CSIC ha publicat recentment un article a Nature Climate Change on explica que la biodiversitat protegeix els boscos d’una sortida de les fulles prematura perquè els boscos més diversos són menys sensibles a l’augment de la temperatura. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia