El CREAF assisteix al Joint Partnering Event for FP7 projects & COST actions of the Forest‐Based Bio‐sector 2012

Join Partnering Esdeveniment for FP7 projects & COST actions of the Forest‐Based Bio‐sector 2012
Join Partnering Esdeveniment for FP7 projects & COST actions of the Forest‐Based Bio‐sector 2012

El passat 15 de Maig i en representació del CREAF, Enrique Doblas i Olga Roig van assistir a Munich a un Partnering Esdeveniment organitzat per la Forest Based Sector – Technological Platform.

Join Partnering Esdeveniment for FP7 projects  & COST actions of the Forest‐Based Bio‐sector 2012
Join Partnering Esdeveniment for FP7 projects & COST actions of the Forest‐Based Bio‐sector 2012

 

L’objectiu era presentar el CREAF i més específicament, les seves capacitats en referència als topics identificats en la convocatòria FP7 de la CE. A l’esdeveniment hi van participar més de 100 persones procedents de centres de recerca, universitats i empreses d’arreu d’Europa, de l’àmbit forestal.

En la sessió plenària, n’Enrique Doblas va fer una breu presentació del centre. Posteriorment, tant ell com n’Olga Roig van participar en dues sessions per presentar i defensar específicament les capacitats dels investigadors del CREAF per als topics d’interès prèviament identificats. L’objectiu de les sessions era el de posar en contacte a persones interessades en els mateixos topics i catalitzar així la creació de futurs consorcis.

Les sessions a les que es va assistir eren les següents:

Climate change, ecosystems, biodiversity, land & water management (Enrique Doblas).

Forest management, agro forestry, wood mobilization, pest control (Olga Roig).

Web de l’esdeveniment:

http://www.forestplatform.org/en/calendar/esdeveniments/joint-partnering-esdeveniment-2012

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia