El CREAF col·labora en la Setmana de la Ciència de l’Escola L’Olivera

Moment d'un taller a l'Escola l'Olivera
Moment d'un taller a l'Escola l'Olivera

Aquest any el centre d’interès de la Setmana de la Ciència de l’Escola l’Olivera (Sant Cugat) ha estat  “el Bosc Mediterrani”. Per això, el vestíbul de l’escola s’ha decorat amb diversos mòduls explicant les principals característiques d’aquest tipus de bosc i els investigadors del CREAF han fet tallers sobre adaptacions de les plantes a la sequera, la fauna del sòl i les xarxes tròfiques. 

Moment d'un taller a l'Escola l'Olivera
Moment d’un taller a l’Escola l’Olivera

La iniciativa ha combinat, un any més, la participació de les famílies i d’investigadors externs del centre. S’ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB), el CREAF, l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i l’Institut Químic de Sarrià (IQS-URL).

Podeu veure els vídeos de ‘activitat a continuació:

Altres vídeos

http://www.cugat.cat/noticies/videos/98072

http://www.totsantcugat.cat/ca/notices/2014/03/l-escola-l-olivera-celebra-la-setmana-de-la-ciencia-19864.php

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Veronica Couto Antelo

L’esportista Kilian Jornet entrevista l’Eduard Pla i la Mariona Ferrandiz per parlar sobre biodiversitat 

Sota el nom de ‘Perdem biodiversitat. Actuem!’ Kilian Jornet ha fet quatre entrevistes a diferents científics i científiques, entre els qual es troben el nostre investigador Eduard Pla, que ha explicat el papers dels boscos mediterranis i dels incendis, i la nostra investigadora i professora de la UAB Mariona Ferrandiz, que ha parlat sobre diversitat biològica.

Notícies
Veronica Couto Antelo

Cinc claus per fer fils a Twitter

Una de les eines que més fem servir al Twitter del CREAF per divulgar la ciència són els fils o enfilalls. Piulades que es responen

A l’Empordà, els efectes de la sequera ja són evidents des de juliol, com en aquestes alzines sureres. Autor: Eduard Pla.
Notícies
Pau Guzmán

Any complicat per als boscos de Catalunya

El projecte DEBOSCAT està quantificant durant el setembre la superfície forestal de Catalunya afectada per la manca de pluges, però els efectes ja són evidents

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia