Search

El CREAF col·labora en la primera edició del Master in Health & Science Management

T’agradaria treballar en gestió de ciència i salut i planificació estratègica per a instituts de recerca? Vols ajudar a donar forma al futur de la ciència, la tecnologia i la medicina?

Ens complau anunciar la creació del nou Master in Health & Science Management i la col·laboració del CREAF en aquesta gran iniciativa conjunta entre la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​la Facultat de Biociències i la Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO)

Aquest màster proporciona als estudiants de grau, postdoctorat i professionals una visió transversal de l’ecosistema de la gestió científica i promou l’adquisició de la visió estratègica i les habilitats necessàries per esdevenir un gestor científic complet. Recomanem el curs a tothom que es vulgui convertir en un gestor científic versàtil i eficient.

A més, en el marc el mateix màster, els i les estudiants podran fer una estada en un centre de recerca per realitzar unes pràctiques professionals, entre totes les opcions el CREAF ofereix també la possibilitat de rebre estudiants.

El CREAF comparteix la seva estratègia de gestió científica

Estem molt il·lusionats perquè la organització ha comptat amb l’experiència de dos departaments del CREAF en aquest màster. En concret, Anna Ramon, responsable de comunicació del CREAF participarà al Mòdul 5 Formes de comunicar i divulgar la ciència parlant de l’organització i el funcionament d’un departament de comunicació. D’altra banda, Teresa Rosas, responsable de Talent i Gènere al CREAF, participarà al Mòdul 6 Estratègia i Gestió Institucional parlant de qüestions de gènere i suport al desenvolupament de la carrera professional.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Coneixement
CREAF

I tot això, com ho expliquem?

És indubtable que bona part de la batalla per canviar radicalment i  dur a terme una veritable transició ecològica es lliurarà en el camp de

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia