Search

El CREAF convoca un contracte laboral de tècnic/a de gestió i coordinació del projecte Polyfarming

El Projecte ‘Polyfarming es un projecte de demostració de gestió agro-silvo-pastoral integrada en zones de muntanya mediterrània. El contracte laboral és per a tècnic/a de gestió i coordinació del projecte.

Per un període d’un any, la feina reuneix les següents característiques:

Tasques:

  • Gestió i coordinació del projecte: gestió, organització i control de les feines de camp, realització dels informes periòdics, organització de les reunions del grup (panel) de seguiment.
  • Difusió: control dels diferents materials de difusió del projecte (web, plafons informatius, material imprès), relació amb els mitjans de comunicació, preparació dels continguts de la difusió del projecte, seguiment de les xarxes socials.
  • Formació: organització, coordinació i participació en els cursos de formació sobre les tècniques del Polyfarming, preparació del material pedagògic per als cursos, coordinació de la guia sobre el Polyfarming, organització de tallers, realització de visites guiades a les experiències del Polyfarming.

Lloc de realització de la feina: Mas Planeses, Sant Ferriol 17850 (Girona)

Requisits de la candidatura:

  • Titulació: llicenciatura o grau.
  • Idiomes: català, castellà i anglès.
  • Experiència: gestió de projectes europeus, gestió documental, direcció d’equips de treball de camp, redacció d’informes, publicacions de divulgació, elaboració de material pedagògic, visites guiades de camp, redacció de guies, coneixement de l’entorn i la cultura rural.

Condicions del contracte:

  • Dedicació (jornada): temps complet (amb flexibilitat d’horaris i caps de setmana).
  • Durada: 1 any.
  • Retribució: 28.207,63 € bruts anuals.

LA CONVOCATÒRIA JA HA ESTAT RESOLTA.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
CREAF

Oferta laboral – Tècnic/a en Investigació

El CREAF convoca un contracte de Tènic en Investigació al projecte SAPFLUXNET – Una base de dades global de flux de saba per desxifrar els factors

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia