El CREAF dona la benvinguda a Estela, José Alberto i Josep!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Estela Romero, José Alberto Ramírez i Josep Barba a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

Aquests dissenys presenten dues facetes d’aquests tres investigadors, la professional i la personal. En la primera comparteixen el seu camp d’estudi, a qui els agradaria explicar a què es dediquen i quines són les aptituds que els permeten avançar en la ‘jungla’ que a vegades és l’àmbit científic. En la personal ens transmeten què els mou més enllà de la ciència, quin altre camp de treball els apassiona i quin objecte porten sempre amb ells. 

Coneix-los!

Mira els seus perfils! (feu clic a la imatge per veure la mida original)

Aquestes noves incorporacions s’emmarquen dins del Severo Ochoa “ULandscape” finançat al 2019 per l’Agència Estatal de Recerca del Ministeri de Ciència i Innovació que dona suport als Centres de Recerca d’Excel·lència.

Articles relacionats

Notícies
CREAF

El CREAF dona la benvinguda a Yolanda, Jolle i Enric!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Yolanda Melero, Jolle Jolles i Enric Batllori a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

Podeu intuir què volen expressar aquests gràfics?. Fonts: Vegeu les dues figures següents.
Coneixement
David Segarra

Les “idees dibuixades” de Ramon Margalef

Un petit joc previ: mireu aquests dos gràfics breument. Si no els heu vist mai abans, us suggereixen alguna cosa? Podeu intuir què volen expressar?

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia