Search

El CREAF dona la benvinguda a Yolanda, Jolle i Enric!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Yolanda Melero, Jolle Jolles i Enric Batllori a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

Aquests dissenys presenten dues facetes d’aquests tres investigadors, la professional i la personal. En la primera comparteixen el seu camp d’estudi, a qui els agradaria explicar a què es dediquen i quines són les aptituds que els permeten avançar en la ‘jungla’ que a vegades és l’àmbit científic. En la personal ens transmeten què els mou més enllà de la ciència, quin altre camp de treball els apassiona  i quin objecte porten sempre amb ells. 

Coneix-los!

Mira els tres primers! (feu clic a la imatge per veure la mida original)

Aquestes noves incorporacions s’emmarquen dins del Severo Ochoa “ULandscape” finançat al 2019 per l’Agència Estatal de Recerca del Ministeri de Ciència i Innovació que dona suport als Centres de Recerca d’Excel·lència.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
CREAF

El CREAF dona la benvinguda a Estela, José Alberto i Josep!

El CREAF posa  al seu personal al centre de la seva estratègia de comunicació. Per aquest motiu, presenta a les seves tres noves incorporacions: Estela Romero, José Alberto Ramírez i Josep Barba a través d’infografies innovadores, properes i divertides. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia