Search

El CREAF dóna suport al “Procés de debat per a la Llei Catalana del Canvi Climàtic (LC3)”

El Departament de Territori i Sostenibilitat creu necessari, just en aquests moments en què s’està treballant en la redacció de l’LC3, obrir en col·laboració amb el Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica, uns espais de debat i reflexió amb la voluntat de què la ciutadania pugui conèixer l’estructura de la Llei i, alhora, rebre les propostes que els nostres conciutadans vulguin realitzar-hi.

Web OCCC
Web OCCC

L’objectiu és que la Llei sigui un instrument que pugui comptar amb les aportacions del màxim nombre de persones. A través dels diversos tallers que es faran per Catalunya, o bé mitjançant via telemàtica, qualsevol ciutadà podrà fer arribar les seves propostes.

El CREAF assistirà a les sessions territorials per aportar el seu coneixement en aquest àmbit. 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

L'investigador pre doctoral del CREAF Gerard Codina va viure molt de prop els incendis dels boscos del Canadà el 2023 des de Montreal.
Notícies
Alba Gimbert

Gerard Codina i l’experiència del foc per protegir els boscos

Els incendis forestals que va patir Canadà l’estiu de 2023 van engolir boscos, habitatges i infraestructures i van cremar més terreny que la suma dels 7 anys anteriors. Un estat d’emergència que l’investigador pre doctoral del CREAF Gerard Codina va viure molt de prop des de Montreal.

Himenòpter polinitzant la flor d'una malva comuna. Imatge: Jose Luís Ordoñez.
Notícies
Veronica Couto Antelo

Està desapareixent la primavera? 

Vivaldi va composar els seus quatre concerts de Les quatre estacions pels voltants de l’any 1721. En aquell moment estava molt clara la separació en quatre blocs segons la meteorologia, l’estat de la fauna i la flora, o l’astronomia. En canvi, ara, sembla que aquesta separació és cada cop més difusa a causa del canvi climàtic.

Neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.
Notícies
Andrea Arnal

La ciència pren els micròfons per a comunicar la crisi climàtica

Per a donar resposta a les incògnites sobre l’actualitat climàtica neix Esfera Climàtica, un gran gabinet de comunicació i projecte pioner a Espanya que connecta a mitjans de comunicació i investigadores rellevants per a augmentar la cobertura mediàtica relacionada amb el clima a Espanya.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia