Search

El CREAF nou membre d’ ALTER-Net, Europe’s ecosystem research network

Alter-Net
Alter-Net

ALTER-Net aglutina actualment 27 instituts capdavanters de 18 països europeus que comparteixen l’objectiu d’integrar la seva capacitat de recerca per assessorar canvis en la Biodiversitat, analitzar l’efecte d’aquests canvis en els serveis ecosistèmics i d’informar-ne al públic i policy makers, a escala europea.

Alter-Net
Alter-Net

El patronat d’aquesta xarxa ha resolt favorablement la sol.licitud que va presentar el centre el passat mes de Juny i el CREAF ja forma part del consorci com a full member.

ALTER-Net va ser fundat originalment pel 7è programa marc de la UE per estimular la col·laboració entre entitats que treballen en temes de biodiversitat. Ara opera independentment i compta des del 2009 amb el seu propi pressupost a base de contribucions en espècies dels seus socis.

En les properes setmanes, es convocarà a tots els investigadors del CREAF per organitzar la participació en aquesta xarxa per obtenir, a mig i llarg termini, els màxims beneficis.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ciència assenyala que la natura és una aliada clau contra el canvi climàtic. D'esquerra a dreta, una libèl·lula, un roure i una orquídia. Imatges: Galdric Mossoll
Notícies
Adriana Clivillé

Biodiversitat i crisi climàtica, un tàndem inseparable

En el Dia Internacional de la Biodiversitat promogut per la Convention on Biological Diversity volem posar èmfasi en la seva íntima vinculació amb el canvi climàtic, del que pràcticament esdevé l’altra cara de la moneda.

Bosc afectat per la sequera a les muntanyes de Prades. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
Anna Ramon

Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023

La campanya de 2023 presenta, de lluny, el rècord de boscos afectats per sequera a Catalunya registrats des que es va iniciar el Deboscat, el 2012. Aquest 2023 ha registrat 66.482 hectàrees de boscos afectats per la falta d’aigua.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia