Search

El CREAF organitzarà el Technical Committee de l’OGC

OGC Web
OGC Web

El proper Technical Commitee de l’Open Geospatial Consortium (OGC), es durà aterme la setmana del 9 al 13 de març, tindrà lloc a Barcelona i serà organitzat per Grumets (CREAF i UAB).

OGC Web
OGC Web

Del 9 al 13 de març, els socis i membres de l’OGC mantindran les seves reunions internes a la seu de la Casa de la Convalescència, en una trobada patrocinada conjuntament amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i amb el recolzament de l’ILAF, el Fòrum Ibèric i Llatinoamericà de l’OGC. El mateix Fòrum i l’Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial (ACTIG)organitzaran, per a l’últim dia divendres 13 de març, un Dia de la Interoperabilitat, dedicat a debats sobre estàndards OGC en clau nacional i regional, que tindrà lloc a la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El Technical Committee (TC) és una de les 4 reunions internacionals presencials anuals que permeten a l’Open Geospatial Consortium (OGC) estimular el continu treball en l’elaboració d’estàndards. Els detalls de la propera convocatòria poden ser consultats aquí. En el cas del Dia de la Interoperabilitat, un esdeveniment de caràcter pèriòdic, s’espera una edició especialment interessant, donada la coincidència amb el TC. Aquí en trobareu més detalls.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia