Search

El CREAF participarà en una cursa de 100 km per a projectes solidaris

El CREAF participarà a la Oxfam-Intermón Trailwalker
El CREAF participarà a la Oxfam-Intermón Trailwalker

Un grup de corredors aficionats del CREAF s’ha inscrit en l’Oxfam-Intermón Trailwalker. Hauran de recórrer la distància entre Olot i Sant Feliu de Guíxols en dos dies i recaptar 1.500 euros per donar suport a diferents projectes de l’ONG

El CREAF participarà a la Oxfam-Intermón Trailwalker
El CREAF participarà a la Oxfam-Intermón Trailwalker

L’Oxfam-Intermón Trailwalker és una cursa organitzada per la coneguda ONG amb l’objectiu de recaptar diners per als centenars de projectes que té repartits pel món, i per tant, representa un repte esportiu i solidari alhora. Els participants hauran de recórrer els 100 Km que separen Olot de St Feliu de Guíxols, i hauran d’aconseguir un mínim de 1.500 euros per poder participar en la cursa.

Al CREAF s’ha organitzat un equip transversal, interdisciplinari i força representatiu del centre: 4 corredors oficials, 3 de reserva i 2 persones de suport, que inclouen becaris, investigadors, tècnics i antics treballadors. Les aportacions econòmiques es realitzen a títol personal, i no pas com a centre. Si voleu conèixer més dades sobre la cursa o teniu intenció de fer una petita aportació personal a aquesta causa solidària, podeu visitar la fitxa de l’equip.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia