Search

El CREAF s’adhereix als comunicats de la UAB i els centres CERCA sobre els consellers i líders socials empresonats

El CREAF dona suport al comunicat de l’Equip de Govern i les direccions dels centres docents de la UAB, i també al comunicat emès pels centres CERCA, on es manifesta la disconformitat davant els empresonaments dictats per l’Audiència Nacional.

CREAFbin

Des del CREAF volem donar el nostre suport al comunicat emès per l’Equip de Govern i les direccions dels centres docents de la UAB, en relació a l’empresonament dels líders d’Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana, i les dues conselleres, els cinc consellers iel vicepresident de la Generalitat de Catalunya.

Alhora, també ens adherim al comunicat que els centres CERCA han publicat i on es rebutja l’empresonament dels i les conselleres, i es considera desmesurada l’actuació de la justícia espanyola en relació a la forma pacífica de l’activitat del Govern de Catalunya.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Veronica Couto Antelo

Sabadell impulsa el verd amb l’ajuda del CREAF

El CREAF col·labora juntament amb la UAB i el CTTC en el projecte ’Vivim, respirem, replantegem Sabadell‘ que lidera l’ADENC i que presenta un estudi

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia