Search

El CREAF visita Brusel•les en el marc de l’Infoday FP7-ENVIRONMENT 2013

Aquest acte l’organitza anualment la Comissió Europea i es celebra a Brussel•les.
Aquest acte l’organitza anualment la Comissió Europea i es celebra a Brussel•les.

El passat 12 de juny en Joan Masó i n’Olga Roig  van assistir, en representació del CREAF, a la Jornada d’ Informació sobre el Programa de finançament de projectes de Recerca de l’àmbit de Medi Ambient (FP7-Environment 2013).

Aquest acte l’organitza anualment la Comissió Europea i es celebra a Brussel•les.
Aquest acte l’organitza anualment la Comissió Europea i es celebra a Brussel•les.

L’objectiu del viatge va ser presentar els interessos i punts forts del CREAF relacionats amb el temes que la CE proposa cada any en la convocatòria FP7 Environment. En el cas d’en Joan Masó la presentació es va fer al Brokerage Session 6.5 Mobilising Environmental Knowledge i en el cas de n’Olga Roig al Brokerage Session 6.1 Climate Change i al Brokerage Session 6.2 Sustainable use of land and seas.

Un dia per impulsar la connexió entre centres i la formació de consorcis amb propostes excel·lents

El mateix Infoday reunia altres participants internacionals que també van expressar els seus interessos i propostes de projecte. D’aquesta manera la iniciativa pretenia afavorir la connexió entre centres, cercar socis i promoure projectes en el marc d’aquesta propera convocatòria, que obrirà durant el mes juliol i tancarà a finals d’octubre del 2012.

Aquest viatge a Brussel·les és el resultat d’un treball fet els darrers sis mesos entre els investigadors i el Departament de Projectes Internacionals. Gràcies a aquest esforç el CREAF augmenta les possibilitats de participar en algun projecte del 7è Programa Marc, ja sigui com a líder o com a soci. De fet, en aquests moments s’està negociant l’entrada com a soci a un projecte liderat per una entitat del Regne Unit i s’està preparant una proposta per ser liderada des del CREAF.

Presentacions del CREAF a l’Infoday:

Joan Masó (descarrega ppt)

Olga Roig (descarrega ppt)

Altres documents d’interès sobre la jornada:

http://circa.europa.eu/Public/irc/rtd/env2012calls/library?l=/2013_info_day

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia