Search

El CREAF visita la Universitat de Surrey (UK) en el marc de l’Infoday FP7-Space 2013

Infoday Space FP7
Infoday Space FP7

Els passats 20 i 21 de juny en Xavier Pons va assistir, en representació de la UAB i el CREAF, a la Jornada d’Informació sobre el Programa de finançament de projectes de Recerca de l’àmbit de l’espai (FP7-SPACE 2013).

Infoday Space FP7
Infoday Space FP7

L’objectiu del viatge va ser establir contactes tant amb alts representants de la comissió que venien a exposar en profunditat la convocatòria, com amb potencials socis per a formar consorcis sobre el temes que la CE proposa cada any en la convocatòria FP7 SPACE.

Cal destacar que en el cas de l’InfoDay d’SPACE l’organització és realment excel·lent per a establir aquests contactes ja que, gràcies al fet que els participants publiquen perfils estandarditzats en què exposen les seves línies d’expertesa, quin tipus de soci desitgen, si pretenen ser coordinadors o socis, etc, és possible no només fer una cerca a la base de dades que aquestes fitxes conformen (per països, àmbit, convocatòries d’interès, etc), sinó establir trobades presencials planificades. En efecte, un cop identificades, abans de les jornades, les persones amb qui es desitja contactar, la pròpia organització proposa les hores de trobada en unes sales dotades de taules numerades. En base a aquest procediment la nostra visita va generar interès directe en 7 potencials socis i nosaltres vam poder contactar amb 5 centres d’interès.

Un dia per impulsar la connexió entre centres i la formació de consorcis amb propostes excel·lents

El mateix Infoday reunia altres participants internacionals que també van expressar els seus interessos i propostes de projecte. D’aquesta manera la iniciativa pretenia afavorir la connexió entre centres, cercar socis i promoure projectes en el marc d’aquesta propera convocatòria, que obrirà durant el mes juliol i tancarà a finals d’octubre del 2012.

Aquest viatge a la Universitat de Surrey és el resultat d’un treball fet els darrers sis mesos entre els investigadors i el Departament de Projectes Internacionals. Gràcies a aquest esforç el CREAF augmenta les possibilitats de participar en algun projecte del 7è Programa Marc, ja sigui com a líder o com a soci. De fet, en aquests moments s’estan negociant projectes en aquest àmbit, així com en un d’Environment que també va ser presentat per un representant de la comissió donada la relació que té amb temes de teledetecció.

Fitxa del grup GRUMETS (UAB i CREAF) a l’Infoday 

http://www.b2match.eu/space2012infoday/participants/183

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia