El CREAF visita la Universitat de Surrey (UK) en el marc de l’Infoday FP7-Space 2013

Infoday Space FP7
Infoday Space FP7

Els passats 20 i 21 de juny en Xavier Pons va assistir, en representació de la UAB i el CREAF, a la Jornada d’Informació sobre el Programa de finançament de projectes de Recerca de l’àmbit de l’espai (FP7-SPACE 2013).

Infoday Space FP7
Infoday Space FP7

L’objectiu del viatge va ser establir contactes tant amb alts representants de la comissió que venien a exposar en profunditat la convocatòria, com amb potencials socis per a formar consorcis sobre el temes que la CE proposa cada any en la convocatòria FP7 SPACE.

Cal destacar que en el cas de l’InfoDay d’SPACE l’organització és realment excel·lent per a establir aquests contactes ja que, gràcies al fet que els participants publiquen perfils estandarditzats en què exposen les seves línies d’expertesa, quin tipus de soci desitgen, si pretenen ser coordinadors o socis, etc, és possible no només fer una cerca a la base de dades que aquestes fitxes conformen (per països, àmbit, convocatòries d’interès, etc), sinó establir trobades presencials planificades. En efecte, un cop identificades, abans de les jornades, les persones amb qui es desitja contactar, la pròpia organització proposa les hores de trobada en unes sales dotades de taules numerades. En base a aquest procediment la nostra visita va generar interès directe en 7 potencials socis i nosaltres vam poder contactar amb 5 centres d’interès.

Un dia per impulsar la connexió entre centres i la formació de consorcis amb propostes excel·lents

El mateix Infoday reunia altres participants internacionals que també van expressar els seus interessos i propostes de projecte. D’aquesta manera la iniciativa pretenia afavorir la connexió entre centres, cercar socis i promoure projectes en el marc d’aquesta propera convocatòria, que obrirà durant el mes juliol i tancarà a finals d’octubre del 2012.

Aquest viatge a la Universitat de Surrey és el resultat d’un treball fet els darrers sis mesos entre els investigadors i el Departament de Projectes Internacionals. Gràcies a aquest esforç el CREAF augmenta les possibilitats de participar en algun projecte del 7è Programa Marc, ja sigui com a líder o com a soci. De fet, en aquests moments s’estan negociant projectes en aquest àmbit, així com en un d’Environment que també va ser presentat per un representant de la comissió donada la relació que té amb temes de teledetecció.

Fitxa del grup GRUMETS (UAB i CREAF) a l’Infoday 

http://www.b2match.eu/space2012infoday/participants/183

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia