Search

El doctor Josep Peñuelas rep la insígnia de membre de l’Institut d’Estudis Catalans

El lliurament ha tingut lloc durant la sessió inaugural del curs 2014-15 de l’IEC.

Josep Peuñelas rebent la insígnia de la mà de Joandomènec Ros
Josep Peuñelas rebent la insígnia de la mà de Joandomènec Ros

El doctor Josep Peñuelas, investigador del CREAF i professor del CSIC, ha rebut la insígnia que l’acredita com a membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans. El lliurament ha tingut lloc durant l’acte d’inauguració del curs 2014-15 de l’Institut, el passat 27 d’octubre, presidit pel senyor Joandomènec Ros, president de l’IEC.

El nomenament del doctor Peñuelas com a membre numerari de l’IEC va ser aprovat pel Ple de la institució el passat mes de maig, a proposta de la Secció de Ciències Biològiques.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia