Search

Els Manuals de gestió d’hàbitats, finalistes en els premis Junceda 2014

Agnès Perelló, finalista en Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.
Agnès Perelló, finalista en Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

La il·lustradora Agnès Perelló ha estat distingida com a finalista en la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014, pel seu treball infogràfic dins de la col·lecció Manuals de gestió d’hàbitats, coordinada pel CREAF.

Agnès Perelló, finalista en Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.
Agnès Perelló, finalista pel seu treball amb el CREAF a la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

Els Premis Junceda són un conjunt de guardons atorgats per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya  (APIC) des de l’any 2003, per reconèixer la tasca dels professionals de la il·lustració. Contempla 12 categories de premis, una de les quals és la de Divulgació i Ciència, en la qual l’Agnès ha estat distingida com a finalista dels premis 2014.

El treball de l’Agnès Perelló dins de la col·lecció va ser fonamental per dotar l’obra, no només de la qualitat estètica necessària, sinó sobretot de la funcionalitat per la qual va ser concebuda: oferir el coneixement pluridisciplinar que tenim dels nostres hàbitats a un públic divers i de la manera més visual possible.

L’obra va ser un encàrrec de la Diputació de Barcelona, amb el finançament de l’Obra Social “la Caixa”. El CREAF va fer les tasques de concepció i coordinació editorial, a més d’asumir l’autoria d’una part important de les fitxes que hi conté. L’autoria de la resta de fitxes pertany a l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona (DIBA), el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC), el Departament de Biologia Vegetal de la Universitat de Barcelona (UB), el Departament de Biologia Animal (també de la UB) i l’Institut Català d’Ornitologia (ICO).

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia